reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mialam nadzieje, ze biust mi pozostanie jak przestane karmic a on juz zdazyl zmalec mimo ze nadal karmie :P po porodzie bylo 100 cm w biuscie a teraz jest raptem 93cm :( Szkoda.
Co do slodkosci, to ja mam odwrotnie niz Koga zoladek sie domaa a oczy i glowa mowia nie ;) Zazdroszcze Osinko tego serka waniliowego, tesknie za serem w kazdej postaci ::)

A 6ka idzie dalej :laugh: jutro juz 8y dzien i dalej jest latwo :laugh: to moje jedyne pocieszenie, bo jedzenie mnie doluje maksymalnie (to znaczy zakaz jedzenia wiekszosci rzeczy}

A ja dodałam sobie do 6 jeszcze 50 brzuszków i ćwiczenia na pośladki. Musze schudnąć bo patrzeć na siebie już nie moge. Problem w tym że dieta na mnie nie podziała - nie mam woreczka żołciowego no i chyba musze zajść w ciąże żeby znów 10 kg zgubić :)

Ja ostatnio rozmawialam z kumpelkami ktore rok temu urodzily i wygladaja swietnie.Nawet jedna jest jeszcze chudsza niz byla!
Wiec zapytalam sie jak one to zrobily?
Kazda z nich odpowiedziala mi ze nie cwiczyly ale malo jadly tzn nie wpychaly za duzo slodyczy i na noc nic wszytsko umiarkowanie.

ja właśnie drukuję 6, bo przez dwa dni sama sobie wymyślałam ćwiczenia....ale dzisiaj nie ma zmiłuj się...trzeba jakoś wyglądać, zwłaszcza,że 23 mój facet ma urodziny i skończy 23 lata :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry