Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a może zaglądają tutaj dziewczyny, które są z Irlandczykami
ja związana jestem od 7 lat z Irolem, mamy małe dziecko
chętnie powymieniałabym się doświadczeniami
cześć Carol!na , fajnie że się ktoś odezwał
z jakiego county piszesz?
ja jestem z Meath, a z moim irolem jestem 7,5 roku, mamy małą dzidzię i.... drugie dziecko w drodze...
siedzę w domu i monotonia życia tutaj (mieszkam na zadupiu) doprowadza mnie do...., nie powiem czego
poza tym mamy różne małe problemiki, wynikające głównie z różnic mentalnościowych, tak mi się przynajmniej wydaje; jestem ciekawa jak to jest z innymi dziewczynami związanymi z Irlandczykami
My aktualnie mieszkamy w PL Ponad 3 lata mieszkalismy w co. Cork Jakis dobry tydzien temu wrocilismy z wizyty w IRL Czasem mi teskno za zielona wyspa Ja tez jestem w ciazy ale juz z trzecim dzieckiem co w PL jest juz przekroczeniem "normy dopuszczalnej" Kiedy spodziewasz sie rozwiazania ?
Mozna reaktywowac? Ja jestem w oficjalnym zwiazku z moim irolkiem prawie 6 miesiecy a nieoficjalnie 2 lata dzieci jeszcze nie mamy ale bedziemy sie starac po nowym roku. Jestem ze Sligo