reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zwolnienie lekarskie u lekarza rodzinnego

Hejka wszystkim, jestem aktualnie w 7 tygodniu ciaży, ginekologa mam dopiero w środę.
Od piątku nie chodzę do pracy bo mam bardzo mocne mdłości, mało śpię i jak za dużo stoję to czuje skurcze. Jestem po dwóch poronieniach i bardzo się obawiam następnego. Jutro mam lekarza rodzinnego żeby siè spytać o pokrycie tych dni od piątku do środy ale bardzo się boję że odmówi. Jestem w nowym mieście z nowym lekarzem. W pracy powiedzieli mi żebym się nie przejmowała bo jak żle się czuje i mam taką sytuację że poroniłam to nie będzie problemu z L4 ale i tak się boję. Ktoś miał podobna sytuację?

reklama
Hej, ja zachorowałam na jelitówkę przed tym, jak byłam u ginekologa i było widać ciążę (był tylko pęcherzyk bez zarodka).
Lekarz mi wystawił normalnie L4 i to 100% płatne.

Do góry