reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zwolnienie lekarskie u lekarza rodzinnego

Oj, coś mi się wydaje, że zgubiłyśmy puentę co słusznie zauważyła @aspekt, problem nie dotyczy raczej L4 jako L4 per se, a L4 wystawionego wstecz...
Ja myślę, że zdobycie L4 wystawionego do tyłu będzie trudne. Szkoda, że nie ogarnęłaś od razu jak źle się czułaś, nawet w jakimś luxmed czy innym medicover, cokolwiek.

reklama
I to fakt, jest to nieobecność nieusprawiedliwiona i raczej obojętne co mówią współpracownicy, w przypadku nieobecności no czymś trzeba to pokryć.
W przypadku firm bardziej powiedzmy, dokładnych można za coś takiego w zasadzie spaść z "rowerka".

Oj, coś mi się wydaje, że zgubiłyśmy puentę co słusznie zauważyła @aspekt, problem nie dotyczy raczej L4 jako L4 per se, a L4 wystawionego wstecz...
Ja myślę, że zdobycie L4 wystawionego do tyłu będzie trudne. Szkoda, że nie ogarnęłaś od razu jak źle się czułaś, nawet w jakimś luxmed czy innym medicover, cokolwiek.
Już jest po. Lekarka mi dała bez problemu. Zaniosłam stare papiery z okresu w którym poroniłam, nowe beta, i powiedziałam co mi dolega. Nie zastanawiała się dwa razy. Zdziwiła się tylko że zaryzykowała do czwartku chodzić do pracy i kazała mi dużo odpoczywać

Do góry