reklama

ZYCZENIA!!!

reklama
Hej kochaniutkie pisze wreszcie mam neta Pati80 come back:-) Misia za tydzien 11 miesiecy niedlugo roczek a ja wciaz traktuje ja jak by dopieroco sie urodzila na glowe mi weszla tak mowia a tak ogolnie kochane dziecko malo placze tylko nie chce spac w dzien w nocy niezle nawet moze minie z czasem jej oby;-):tak:oj kobitki porobilo sie mala ma alergie oj duzo by wymieniac na co specjalne mleko inhalacje leki jedzonko marchew dopiero niedwano stolerowala a tak biegunka wysypka goraczka dlatego jest troszke bladziutka ale smiejemy sie ze na pewno na plazy ja znajdziemy to bedzie punkt swiecacy heeee:-D;-) najgorsze ze na tyle rzeczy musze uwazac ze masakra no i teraz jak zacznie chodzic to nie upilnuje pewnie kurz jest wszedzie sprzatam ciagle nawet lozeczko szczebelki czasem naprawde mam dosc wykancza mnie np jak gdzies jedziemy i sa inne dzieci w podobnym wieku jedza wszystko co sie im do buzki wlozy a ja tak nie moge:no::szok:straszne tego nie wolno nie dotykaj zal mi jej no i siebie dosc juz smutasow ma 5 zabkow 6 w drodze nosi rozm 86 jest dluga ma fajowe wloski pierzali takie teraz jak tak cieplo bez czapki no chyba ze postre slonce:tak: to jak wiatr zawieje powiewaja :-p a co u WAs?

Pati witaj spowrotem....:-D:-D:-D u nas po staremu :-D:-D:-D dzieci rosna ...naprawde fajnie cie slyszec ..wstaw kilka fot Michalinki i pisz na biezaco:tak:oz cholerstwo wam sie porobilo z tymi alergiami.......buziaki dla malej, lece do mojej bo cos jeczy i nie chce usnac...chyba przez ten upal :tak:

Pati, kochana, welcome back, ale super, ze znowu jestes z nami :-D Pisz konkretniej co u Was!! Przykro mi,ze ma;a alergiczka, ale miejmy nadzieje, ze jej sie to zmieni!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry