reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZYCZENIA!!!

reklama
od nas też frutisku,spóżnione ale najserdeczniejsze duzo zdrówka i spełnienia marzeń.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To moje już całkiem spóźnione bo kilka dni mnie nie było, ale jaqk najbardziej szczere życzenia. 100 lat Frutisku !!!

:-):-):-):-) Dziękuję!!! jak miło..i jak dużo życzeń...jesteście niesamowite!:tak::tak::tak:

...................to i ja dla Was...z czystego serca...............

359rd4.jpg
:tak::tak:

............I znowu zima, znowu są święta, a każdy święta dobrze pamięta, więc znowu z tejże okazji od Wioli... płyną życzenia zdrowia szczęścia i powodzenia!!.............By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie!....
DLA WSZYSTKICH..BEZ WYJĄTKU!......WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO..WESOŁYCH ŚWIĄT

wpe56.jpg

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

śliczne zyczenia, no to ja już też:

Śnieg już pada, śnieg już prószy.
Marzną nosy, marzną uszy.
A ja biegnę bez wytchnienia, żeby złożyć Wam życzenia pachnącej lasem choinki, na stole barszczu i szynki radosnych kolędników oraz podarków bez liku...
Świąt pełnych wesołości, karpia bez ości,
przyjaciół - tylko serdecznych, miłości i piór wiecznych,
Sukcesów bardzo licznych, i gdy się tylko nadarzy,
fajnych i wesołych wojaży,
na koniec zaś wspaniałego 2007-go.
S();

no to ja też, tak świątecznie sie zrobiło:

mikolaj_www_gify_liq_pl%20%2887%29.gif

Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia
upłyną nam wszystkim spokojnie i radośnie,
oby nasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość,
a sukcesy przerosły oczekiwania.

reklama
choinka1ol7.gif

Czarodziejskich chwil,
Ciepłej rodzinnej atmosfery,
Uśmiechów, zdrówka,
Pyszności na stole, cudownych prezentów,
Spełnienia marzeń,
Wyjątkowego Sylwestra
i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

natale54qm1.gif

Do góry