reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zyczenia ... :):):):)

U nas z dostarczaniem kartek też rosyjska ruletka:-D
W każdym razie serdecznie dziękujemy Karolkowi i Wojciaszkowi oraz ich Rodzicom za śliczne karteczki:tak:

A propos Mamootku, super wpasowałaś Luke do wierszyka;-)

reklama
Kasiu, cieszę się, że karteczka dotarła. Bo jak ją wrzucałam do skrzynki to zastanawiałam się, czy ktokolwiek ją stamtąd wyciągnie. A jednak.

A z Luką musiałam się nagłowić, żeby ją tam wpleść i udało się! :-) Wierszyk musi być dopasowany do Jubilata.:-D

Nie, to nie mój tata ma zdolności, tylko mój teść :-) Ale on dużo lepsze pisze. Jak będę miała chwilkę to wkleję jego ostatnią twórczość.

a Klaudia dzis dostała kolejna karteczke- od rodzinki Mateuszka B:-)- AniuB- slicznie dziekujemy za piękną kartkę i zyczenia:tak:

ciekawe kiedy nasze dojda(nieraz stad idzie 3 dni..i do 14-tu..bywa, ze ginie:crazy:..nie dosc, ze z opoźneniem wysłane..to jeszcze raz bywaja zawieruszenia..dwa..strajki..ale trzeba byc dobrej mysli!!!!:tak:

A ciekawostka - na ur Karola kartka od cioci ze Szwecji szła 2 dni :) a od cioci Irmy z Wrocławia 2 tygodnie!!! Nie mniej jednak bardzo serdecznie dziękujemy Irmie i Izuni za karteczkę:) niech żyje poczta polska ;) (z małej litery - to świadomie...)

Baśka to przez ten strajk, sortownia we Wrocku była zablokowana :baffled:
mam nadzieję że do pozostałych dzieciaczków też karteczki dojdą. Będę wdzięczna za info jak dojdą:tak::-)

reklama
Wojtusiu,Matisku,Zosieńko,Kubusiu i Sandruniu - Piernikową chatkę, serce z czekolady przynoszę w podarku wprost od Baby Jagi, która - mogę przysiąc - nie robi nic złego, a na urodziny życzy Wam smacznego!!!Bardzo dziękujemy za karteczkę Mateuszkowi, Madzi i Ani!!!

Do góry