reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam,

Kilka dni temu miałam test ciążowy pozytywny, a dziś dostałam miesiączkę. Czy to nie ma szans żebym byla w ciąży? :(

Pozdrawiam
Hej dziewczyny pisze w takiej sprawie:
28.10 miałam prawdopodobnie owulację
Beta HCG
9.11 35,20
10.11 60.1
13.11 326,50
15.11 740,60
17.11 1899,60
20.11 6134.00
22.11 14486,00
24.11 22361.1

Co myślicie o tej becie? Zawsze przyrost powyżej 115% a dzisiejsza beta wzrosła o jedyne 70%
Jak myślicie jest co się bać?
21.11 na USG pęcherzyk zdrowy
Dziś mam teoretycznie 5+6
Bardzo proszę o pomoc
Hej dziewczyny potrzebuje porady bo zaraz sama nie wiem już Ci myśleć o tym. Dwa testy ciążowe pozytywne , 4 tydzien ciazy i nagle obfite krwawienie,krew zywo czerwona , ze skrzepami.Lekki bol podbrzusza. Czy to może być poronienie ?
Hej , jestem po wizycie u Ginekologa po badaniach połówkowych. Może któraś z was miała przypadek że lekarz wykrył wadę serduszka u dziecia ,tzn prawostronny łuk aorty i może coś więcej napisać o tym ? Strasznie się niepokoje a mój lekarz tak naprawdę za dużo nie powiedział tylko skierował na badania do kardiologa .
Witam. Czy są tu Panie, które będąc w ciąży brały leki przeciwdepresyjne ? np. seronil ? Jak wyglądał poród, czy wszystko zakończyło się dobrze ?
Hej, potrzebuje porady na temat porodu. Lekarz zapytał mnie czy chce rodzić naturalnie czy przez cesarkę i sama nie wiem co jest lepsze, boję się porodu naturalnego ale co do cesarki też nie jestem w 100% przekonana. A Wy jakie macie doświadczenia jaki poród Waszym zdaniem jest lepszy?
Mom2B
Mom2B
SN sto razy lepszy niż cc! Cc to było coś strasznego i w życiu bym tego nie chciała drugi raz przechodzić 😱
Do góry