reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej, od kilku dni jestem przeziębiona, a od dwóch dni bolą mnie zatoki i mam straszny katar. Oczywiście według lekarza mam siedzieć w domu ciepło się ubierać i czekać aż przejdzie . Ale boje się że ten katar (już niestety zielony) jakoś źle wpływa na dziecko. Czy wiecie może czy dziecku to może zaszkodzić?
Witam martwię się wynikami podwyzone pdw czy dużo są podwyzone?jestem w 37 tyg ciąży

Załączniki

• Screenshot_2023-09-15-16-15-42-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-09-15-16-15-42-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 86
Czy któraś z was miałam może bete 2,3 w 23 dniu cyklu? Cykle z reguły 26/28 dni. Czy wynik jest wiarygodny? Od kilku dni czuję się fatalnie, większą część dnia towarzyszą mi mdłości. Czuję się zupełnie inaczej niż zazwyczaj przed @.
T
Tikki30
W dniu badania byl 23 dzień cyklu jutro pójdę powtórzyć aby mieć pewność będzie 25 dzień cyklu. Czy na 23 dzień wynik jest wiarygodny czy jednak badanie było wykonane za wcześnie?
M
marzycielko
mysle ze 2 23 dniu cyklu beta powinna byc juz powyzej 5
T
Tikki30
Wczoraj powtórzyłam i wynik 32, czekam na rozwój sytuacji i wizytę u lekarza
Hej, mam pytanko. Czy możecie polecić dobrego ginekologa z okolic Zgierz/ Łęczyca? Będę się przeprowadzać i muszę znaleźć nowego lekarza, który poprowadzi moja ciążę
Cześć. Mam pewne obawy. Wiem, że nikt mi tutaj nie odpowie, ale może powiecie mi jak wyglądało wasze plamienie implantacyjne?
Jestem przed miesiączką. Drugi dzień mam plamienia, które czasem wydaje mi się brązowo- żółte a czasami różowe. Wiem też, że niektóre z Pań mają po prostu takie oznaki przed nadchodzącą miesiączką. Tak wiem, najlepiej byłoby zrobić test. Ale może ktoś coś?
Do góry