reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Cześć, za tydzień mam dni płodne. Mój mąż jest teraz przeziębiony. Z tego powodu się zastanawiamy czy starać się o dziecko teraz czy za miesiąc?
Witam. Tez się właśnie zastanawiam czy to może być implantacyjne krwawienie. Ostatni miesiączkę miałam 27 kwietnia trwała 7 dni. Cykle mam 29-30 dni. Zbliżenie bylo 10,11 i 13 maja. Dwa dni temu na papierze zauważyłam taka brązowa wydzielinę i na tym koniec. Dziś dostałam plamienia. Była to różowa krew na bieliźnie. Myślałam że to okres się rozpędza ale po kilku godzinach już nic nie widać. Boli mnie trochę podbrzusz
Hej dziewczyny zrobiłam rano test i wyszedł mi cień cienia drugiej kreski chciałam zrobić zdjęcie ale nie uchwycił aparat drugiej kreski było to o 7.30 po powrocie o 15 zobaczyłam na teście dwie kreski nie wiem co myśleć , jestem 9 dpo owulacja badana i w czasie owulacji staraliśmy się o dziecko. Czy to za wcześnie żeby co kolwiek mówić ? Jest jakaś nadzieja ? Robiłam testem bobo-test

Załączniki

• IMG_0315.jpeg
    IMG_0315.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 80
  • IMG_0314.jpeg
    IMG_0314.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 80
Hej, dziewczyny.Jestem w 8 tc z miesiączki ale zarodek ciagle jest mniejszy o tydzień. Beta w 6tc wynosiła 1492.1 po 48h 2142.6 Lekarz teraz kazal mi zrobić znowu porównanie i wychodzi na to że wzrosła tylko jakieś 15% 09.05 - 9072.5 a 11.05 - 10470.1.
W 6 tc mialam plamienie i teraz w 8 znowu się powtórzyło. Dzisiaj mam wizytę u lekarza ale się strasznie martwię tymi wynikami. Miala któraś podobnie?
Hej dziewczyny 😃 staram się z mężem o nasze 3 dziecko jestem 2 tyg po usunięciu polipa na jajniku w owulacje która mi wyszła przy badaniu testami bylo zbliżenie intymne 3 4 i 5 maja . Robiłam test ciążowy ale negatywny okres mam dostać 19 maja , boli mnie podbrzusze jak do okresu ciągnie jajnik i mam napuchnięte piersi . Jak myślicie moje testy były robione za wcześnie ? Czy jest szansa na ciąże ? Kiedy zrobić betę ?
Agulek fajny ten turban. A twoja jaką ma główkę teraz? Bo Janka 38. Jeśli nie będzie za mały, to chętnie go przyjmę :)
A
Agulekjuleczka
Wyślę Ci podaj adres, bo na mała jest już za mały, może na Janeczkę będzie dobry.

Dopiero przeczytałam wiadomość od ciebie, wyślij adres.
Hej czy bol krocza podczas chodzenia i gdy leżę chcąc się przewrócić na bok jest normalny? Bo to pierwsza ciąża więc trochę się niepokoje ..
Do góry