reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam, zrobiłam test ciążowy z rana i pojawiła się dziwna kreska bardzo blada, albo fabryczna sama nwm. Widać ja pod światło

Załączniki

• F53E70BF-30CF-45B6-94A7-101222AE2B68.jpeg
    F53E70BF-30CF-45B6-94A7-101222AE2B68.jpeg
    762 KB · Wyświetleń: 105
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Hej dziewczyny ☺️mam pytanko … jestem tydzień po owulacji dzisiejsze wyniki progesteronu to 24.7 co myślicie ?🤔
Hej 😊 jestem na początku 24 tyg ciąży i mam pytanie, Pani doktor na badaniu usg zamieściła taki komentarz, który zobaczyłam dopiero w domu „mały płód? Do oceny wzrastania”
W gabinecie powiedziała, ze wszystko jest ok ale waga trochę mała 524 g
Jak było u Was? Mam się czymś niepokoić? Czy dzieciątko faktycznie jest za małe?
BPD 57,0 mm
OFD 73,6 mm
HC 208,3 mm
AC 179,8 mm
FL 38,4 mm
kavangah
kavangah
A czy zaleciła wcześniejszą wizytę? U mnie dzisiaj podobna sytuacja 25tyg. Dzidzius za mały o tydzień, na pograniczu 10centyla, niby narazie nie kazał panikować i przyjść za 3tyg ale jednak trochę się zestresowałam. Miałaś już kolejna wizyte ?
Synek ma 5 miesięcy dzis poszliśmy na dwór i wróciliśmy i zaczął w domu kiwać głową w przód i w tył. Czy wasze pociechy też tak mają?
Do góry