-
feelthelifee Ollkka feelthelifee pisze w profilu Ollkka.
Hej, jestem nowa w dziale zamkniętym czerwcowych mam i proszę o dodanie do tabelki 
-
magdaan zawsze.pod.górkę magdaan pisze w profilu zawsze.pod.górkę.
Hej. Jak u Ciebie? Nie widziałam Cie w listopadowych mamach. Wszystko ok?
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Hej dziewczyny
mam pytanko … jestem tydzień po owulacji dzisiejsze wyniki progesteronu to 24.7 co myślicie ?

Hej
jestem na początku 24 tyg ciąży i mam pytanie, Pani doktor na badaniu usg zamieściła taki komentarz, który zobaczyłam dopiero w domu „mały płód? Do oceny wzrastania”
W gabinecie powiedziała, ze wszystko jest ok ale waga trochę mała 524 g
Jak było u Was? Mam się czymś niepokoić? Czy dzieciątko faktycznie jest za małe?
BPD 57,0 mm
OFD 73,6 mm
HC 208,3 mm
AC 179,8 mm
FL 38,4 mm

W gabinecie powiedziała, ze wszystko jest ok ale waga trochę mała 524 g
Jak było u Was? Mam się czymś niepokoić? Czy dzieciątko faktycznie jest za małe?
BPD 57,0 mm
OFD 73,6 mm
HC 208,3 mm
AC 179,8 mm
FL 38,4 mm

kavangah
A czy zaleciła wcześniejszą wizytę? U mnie dzisiaj podobna sytuacja 25tyg. Dzidzius za mały o tydzień, na pograniczu 10centyla, niby narazie nie kazał panikować i przyjść za 3tyg ale jednak trochę się zestresowałam. Miałaś już kolejna wizyte ?
Synek ma 5 miesięcy dzis poszliśmy na dwór i wróciliśmy i zaczął w domu kiwać głową w przód i w tył. Czy wasze pociechy też tak mają?