reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej, w lutym miałam łyżeczkowanie po stwierdzeniu pustego jaja płodowego. Zgodnie z zaleceniem miesiąc później byłam na kontroli u ginekolog która powiedziała ze wszystko jest w porządku. Problem w tym ze od tamtego zabiegu bardzo często mam plamienia po stosunku. Oczywiście byłam u ginekolog, zleciła mi badania które nic nie wykazały. Czy miała któraś z was podobna sytuacje?
Pozdrawiam
Hej ,;) jest tu ktoś kto w 31 tyg ciazy miała skrócona szyjke do 1,6cm ? Jakie miałyście zalecenia i czy udało wam się donosić ciążę?
Hej, a czy któraś z Was mierzyła cukier po pół godzinie od posiłku? Tak chociaż z ciekawości. Bo ja tak zrobiłam i okazało się że pół godziny po miałam wysoki cukier, ale już po godzinie był w normie. A niby wszędzie pisze, że największe stężenie cukru jest po godzinie, a tu pół godziny i taki wysoki
Hej pytanie mam jestem aktualnie w szpitalu i pielęgniarka podała mi zastrzyk na rozwój pluc u dziecka aktualnie jestem w 38 tyg ciazy i okazało się że ona się pomyliła bo miała dać go komuś innemu.. Teraz się boję czy z małą będzie wszystko ok ?
Kochane podpowiedzcie
Dziś cały dzień ból podbrzusza i ból krzyża który nie ustępuje ani podczas odpoczynku leżenia ani po zażyciu paracetamolu😭
Obecnie 21 tydzień ciąży.
Zastanawiam się czy nie pojechać na izbę przjęć
K
Kati33
Jedź,nie czekaj. Będziesz spokojniejsza
Hej,
Mogłabyś mi przypomnieć z uwagi na jaki wynik pappa bierzesz acard?
Malgo21
Malgo21
Wstawiam fotke bo za kazdym razem mi się mylą te wyniki

Załączniki

• b52a5da0-ae4b-4194-b33b-56558d25b80a.jpeg
    b52a5da0-ae4b-4194-b33b-56558d25b80a.jpeg
    74,2 KB · Wyświetleń: 135
Cześć. Trzy miesiące temu miałam zabieg łyżeczkowania w 8tyg z powodu obumarcia płodu 😢. Dziś robiąc test wyszły dwie kreski ( w prawdzie druga bardzo blada ale jest ) okres się spóźnia drugi dzień. Czy jak się okaże ciąża czy przebiegnie ona prawidłowo. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji? Zaznaczę że od poronienia zażywam kwas foliowy i witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Pozdrawiam cieplutko
Do góry