Hej, w lutym miałam łyżeczkowanie po stwierdzeniu pustego jaja płodowego. Zgodnie z zaleceniem miesiąc później byłam na kontroli u ginekolog która powiedziała ze wszystko jest w porządku. Problem w tym ze od tamtego zabiegu bardzo często mam plamienia po stosunku. Oczywiście byłam u ginekolog, zleciła mi badania które nic nie wykazały. Czy miała któraś z was podobna sytuacje?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej, a czy któraś z Was mierzyła cukier po pół godzinie od posiłku? Tak chociaż z ciekawości. Bo ja tak zrobiłam i okazało się że pół godziny po miałam wysoki cukier, ale już po godzinie był w normie. A niby wszędzie pisze, że największe stężenie cukru jest po godzinie, a tu pół godziny i taki wysoki
pomagam.pl/walczezrakiem
-
Nasturtium Malgo21 Nasturtium pisze w profilu Malgo21.
Hej,
Mogłabyś mi przypomnieć z uwagi na jaki wynik pappa bierzesz acard?
Mogłabyś mi przypomnieć z uwagi na jaki wynik pappa bierzesz acard?

Malgo21
Wstawiam fotke bo za kazdym razem mi się mylą te wyniki
Cześć. Trzy miesiące temu miałam zabieg łyżeczkowania w 8tyg z powodu obumarcia płodu
. Dziś robiąc test wyszły dwie kreski ( w prawdzie druga bardzo blada ale jest ) okres się spóźnia drugi dzień. Czy jak się okaże ciąża czy przebiegnie ona prawidłowo. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji? Zaznaczę że od poronienia zażywam kwas foliowy i witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Pozdrawiam cieplutko