Może Bóg ma lepszy plan niż sama ja.
Hej dziewczyny
-
Helena! Agulekjuleczka Helena! pisze w profilu Agulekjuleczka.
Agulek fajny ten turban. A twoja jaką ma główkę teraz? Bo Janka 38. Jeśli nie będzie za mały, to chętnie go przyjmę 
-
feelthelifee Ollkka feelthelifee pisze w profilu Ollkka.
Hej, jestem nowa w dziale zamkniętym czerwcowych mam i proszę o dodanie do tabelki 
-
magdaan zawsze.pod.górkę magdaan pisze w profilu zawsze.pod.górkę.
Hej. Jak u Ciebie? Nie widziałam Cie w listopadowych mamach. Wszystko ok?
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko i juz się ucieszyłam, bo nie dostałam okresu, zrobiłam badania HCG 14.03 i wynik wskazał 4 tydzień 425.40 mlu/ml, ale po kilku dniach dostałam okres. Rozmawiałam z lekarzem kazał przyjść jak okres się skończy ale troszkę się zaniepokojona i zrobiłam drugi raz HCG 20.03 i wyszło 73 mlu/ml. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Co to może oznaczać?
Poprzednie komentarze…