• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Moje drogie chciałam zapytać ponieważ od początku ciąży przebywam w Polsce jestem już w 5 miesiącu . Przebywam na covidowym zasiłku , stad pytanie czy jeśli wrócę za miesiąc do Irlandii i zgłoszę się do lekarza , nie będę mieć żadnych problemów o to ze nie zgłaszałam sie do żadnego gp przez ten okres ?#mamusiewirlandii#macierzynskiirlandia
Hej czy któraś z mama spotkała się z silnie prostowaniem nog u swoich niemowląt? Moja córeczka ma 4 miesiące i od paru dni silne prostuje nóżki trochę mnie to niepokoi
Hej dziewczyny. 18 marca miałam transfer zarodka 3 dniowego. Obecnie mieszkam w Belgi. Dzisiaj robiłam test na bete z krwi. A testów sikanch 10 🙈🙈negatywne. Boli mnie kręgosłup brzuch od kilku dni. Czuję że nie udało mi się 😔
Czy brała któraś z was sertraline w ciąży ? Jak dzieci , bo ponoć istnieje ryzyko autyzmu
M
Morphi
Ja bralam przed i potem cala ciaze, w ciąży zeszlam na pol dawki. Corka zdrowa :)
Witam,
22 tydzień ciąży, kołatanie serca. Ł
Łykam magnez rano i wieczorem ale nie wiem jakie dawki są odpowiednie?? tzn chodzi mi o miligramy, to samo tyczy się potasu. Pilam plusz magnez plus potas. Ciśnienie 120 /80 to moje maximum, puls do 80. Podejrzenie niedomykającej zastawki. To jest takie dziwne uczucie kiedy leżę w ciszy i słyszę uderzenia serca, tłumacze sobie, że to normalne ale panika jest.
Wróć
Do góry