• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej dziewczyny pisze do was z takim zaniepokojeniem.Mam pytanie okres spóźniał mi sie 5dni później dostałam okresu tylko ,że jego barwa była strasznie ciemna jakby nie okres.Teraz jestem 8dni po okresie i mam dni płodne ale od tygodnia zmagam się z bólami jajników raz z lewej strony raz z prawej a czasami całe podbrzusze.Miewam zgagi i strasznie jestem wzdęta zawsze byłam tam nadęta przed okresem a później schodziło.
Witam, staramy się z mężem o dzidziusia. Okres mi się spóźnia 13 dni, robiłam wcześniej dwa testy ciążowe wyszły negatywne. Dzisiaj zauważyłam takie ciemnoczerwone/brązowe plamienia. Ogólnie mam wzdęty brzuch, mam uczucie mdłości. Czy mogę być w ciąży? Jestem umówiona do ginekologa ale muszę jeszcze parę dni poczekać. Może miałyście podobnie ?
Hej dziewczyny . Czy ginekolog dobrze postąpił , otoz w Sylwestra jak i tydzień po testy wykazały pozytywne wyniki . 11 stycznia miałam wizytę , lekarz potwierdził ciąże lecz nie skierował na żadne badania dopiero Za 3 tygodnie , nie badał piersi ani nic z tych rzeczy , zapytał tylko czy były poronienia i czy przyjmuje na stałe leki . Czy to normalne postępowanie , to moja pierwsza ciąża i jestem ciekawa :)
Z
halfalive
halfalive
Hej. Wg mnie jeśli lekarz potwierdził ciążę to powinien zrobić wywiad. W moim przypadku było tak za każdym razem (ciąże, poronienia, operacje, problemy zdrowotne, wiek, waga, wzrost, ciśnienie) Badanie piersi będzie później. Na kolejnej wizycie pewnie Cie skieruje na krew i być może na cytologię chociaż jeśli chodzi o cyto to mnie skierował bardzo późni, bo dopiero w 18 tc.
Wróć
Do góry