• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam kochane jestem po pierwszej ciazy pozamacicznej byl to 7 tydzień i podali metotreksan ale teraz mam problem z miesiączkami miałam 22stydznia a później 7 lutego jeszcze nie dostałam czy muszę się martwić
Dzień dobry ja z takim zapytaniem czy jak byłam na badaniu beta hcg i wyszło mi 0,1 czy jest możliwe że mogę być w ciąży ale za szybko poszłam na badanie?
Hej dziewczyny.. czy 8 dni po owulacji z wynikiem 0.2 jest szansa że jestem w ciąży? Pocieszam się że test zrobiłam za wcześnie
Hashi
Hashi
Ja tak miałam, dopiero po dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test - wyszedł pozytywnie i później 2 dni po teście zrobiłam hcg i było już ponad 130 :)
Cześć, piszę do Was w pewnej sprawie. Mianowicie w styczniu przeszłam ciążę biochemiczną. Teraz miesiączka @ się kilka dni owszem czytałam, że po takim poronieniu może cykl się bardzo wydłużyć. Ale czy możliwe jest by moja owulacja się przesunęła? Mam wszystkie objawy ciążyas a przy zwykłej @nic mi nie jest. Zrobilam test i betę, są negatywne. Jedynie te objawy jak przy poprzednich ciążach. Nie wiem jak zrozumieć 🥺
Hej kobitki! Potrzebuje Waszej pomocy,Waszego wsparcia! Zapewne jest Wam znana bardzo dobrze BLADA KRESKA na tescie ciazowym. Spoznia mi sie miesiaczka juz ponad tydzien. Dlugo bylo mi niedobrze po paleniu iqosow. Tak nagle przez pare dni nie moglam palic,vo mialam koszmarne odruchy wymiotne. Jestem ciagle zmeczona,senna,rozdrazniona,czepialska i skacza mi hormony,naprawde. Zrobilam test ciazowy 2 dni temu.
L
livvopp
Dodam tutaj koncowke,bo przekrpczylam limit slow hehe. Wyszla mi vladziutka druga kreska. Polecialam do apteki i powiedziano mi GRATULUJE. A nastepnegp dnia zrobiæam drugi test z samego rana i nic.. tylko jedna kreska.. o co chodzi?
L
livvopp
Kreska na tescie 1 byla naprawde bardzo blada,ale widoczna. A na drugi dzien z rana zrobilam test i negatywny:(
Wróć
Do góry