reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam nowe mamy:) Super, ze jest nas coraz wiecej:)

Ja niestety nie zalapie sie do Wasilewskiego bo najblizszy termin ma dopiero na pazdziernik, dzwonilam jeszcze do dr Dziedzica ale termin tez ma dopiero na 19wrzesnia, masakra
Dziewczyny z Bydgoszczy- znacie kogos kto jeszcze robi usg 3d? Bede w 15 tyg i myslalam, ze mi sie uda poznac plec.

reklama
karolina ja niestety mam gina w toruniu... z tym ze on przyjmuje tez bez rejestracji w pn i srody i poprostu jedziesz i czekasz (fakt ze czasem 3 czy 4h) ale czasem tez 1h a nie zapisujesz sie i jedziesz kiedy ci pasuje- przyjmuje do ostatniej pacjentki

Husky I agatakat dzieki za odpowiedzi :) agatakat jakbys mogla siostry zapytac to byloby super :))) nastepna wizyte mam w 38 tygodniu, o wszystko jeszcze zapytam o ile dotrwam do tej wizyty w 2paku :)

cytryna podczas porodu dostała antybiotyk w kroplówce, małego nie badali, ale jeśli by się zaraził to objawy by były widoczne w ciągu 24 godzin czyli wtedy jak jeszcze jesteście w szpitalu :tak:

Juz Wam pisze co I jak z facebookiem :) trzeba miec tam zalozone konto. Grupa bedzie prywatna, wasi znajomi nie moga zobaczyc ze w takiej grupie jestescie a tym bardziej postow jakie sa tam pisane ;) tutaj tez mozna utworzyc prywatna grupe, co zdecydujecie tak mozna zrobic. Moge zajac sie organizacja, forum bedzie otwarte kto chce zaproszebie dostanie. Plusem prywatnej grupy jest wstawianie zdjec dzieciakow. Bo wiem ze nie wszyscy sa chetni do umieszczania gdzie popadnie zdjec swoich dzieci :) jest mozliwosc ze tutaj zaczniemy mniej pisac takze trzeba podjacdecyzje.

Aleksiel, ja przy porodzie oprocz poloznych tez bylam pod kontrola lekarza :) nie wiem czy tak zawsze jest. Teraz tez mi polozna zapowiedziala ze jestem w grupie ryzyka I bede rodzic pod kontrola lekarza z salka na cesarke obok w razie czego ;) kurcze przechlapane masz z ta praca, niepotrzebny Ci taki stres teraz :/ a powiedz juz myslisz o powrot do pracy? Macie opieke dla malutkiego?
dobry pomysl. juz jestem w takich grupach

Hej ja juz po wizycie z polozna. Wizyta jak wizyta, zmierzyla cisnienie i wage i tyle. Reszta to papiery. Polozna mloda angielka taka sobie, poprzednio byla starsza ale jakas milsza sie wydawala, na szczescie czesto sie z nia nie bede widziec ;-), nastepna wizyta dopiero w 28tyg. ;-)

reklama
w kolejnych ciążach jest mniej wizyt z położną :tak: ja mam wizyte akurat w najbliższy wtorek ;-) ciekawa jestem jak mały ułożony

Do góry