blueskye
Fanka BB :)
Kasik..ze zdjec lawendowych to i ja skorzystam
kocham lawendę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jejku nie mogę się doczekać Twojego i Gizas wyniku, wiem, że będzie ogromny ale tak bardzo chciałabym już go zobaczyć i oficjalnie pogratulowaćno i przyszłaś na wielką pomoc...juz miałyyśmy tu różne takie akcje..jakież to romantyczne...
przeczytałaś całą rozmowę?bo0 mam wrażenie że nie..wiesz dokładnie o co chodzi?czy tylko lecisz "na pomoc"?
uwazasz ze tyle osób poczuło się urazonych czy dotkniętych bez przyczyny? to jest ok?
mozna ludziom robić przykrosc..ale jak sie w koncu odezwie i temu kto ta przykrośc robi odda pięknym za nadobne to juz "be"?
porozmawiam chetnie o z Tobą o zasadnosci wykonywania badan przed kalifikacją które sa potrzebne DO ZABIEGU,w celu wyłudzenia pieniędzy od pacjentów....a nir przyspieszeniu procedury...
wybacz..ale nie jestes tu jedyną PO PRZEJŚCIACH..
tyle w temacie.
jesli chodzi o leki refundowane w przyszłym roku-byłabym Ci wdzieczna..i nie tylko ja,gdybyś podała skąd masz taką cudowną wiadomość?
no i jeszcze jedno-wybacz..ale dla mnie 5 tysięcy za leki..a 12 tyś za procedure top ciagle różnica..jesli dla Ciebie nie..to nie wiem po co zabierasz głos.