Miluśka to jak tak jest to jestem pewna że to Zośka tam w brzuchu mieszka Bo Zośki są wstydliwe
 Bo Zośki są wstydliwe
 Moja sie bardzo pózno też ujawniła
 Moja sie bardzo pózno też ujawniła 
  ))) Kochana jak Bliźniaki??? Kupiłaś? Dajesz im? Niech przez kilka dni popiją to Buziaki dla WAS!!!
))) Kochana jak Bliźniaki??? Kupiłaś? Dajesz im? Niech przez kilka dni popiją to Buziaki dla WAS!!!
Anecznik - Kochana nie rezygnuj !!! "Miecie" dwójki JEST WSPANIAŁE!!!! Mówię serio serio. To prawda co mówiły między innymi Eagle , że z dwójką jest się bardziej zorganizowanym! I mało tego ja czuję jakbysmy teraz dopiero byli pełną rodzinką! Jakoś się więzi zacieśniają! A ostatnio nawet mówiłam z mężem że Zosia ma 3i pół m Przez te 3i pół miesiąca tyle jezdzimy po gościach po imprezach , mamy tyle ludzi w domu że przez 3 lata z Jasiem takiego "polotu" nie mieliśmy! Koniecznie się starajcie dalej bo to jest SUPER!!!!
Współczuję wszystkim mamusiom przedszkolaków płaczących. Jaś jeszcze nie chodzi do przedszkola , jednak jest tam od czasu do czasu I cały czas nam gada że chce do przedszkola. Jak już tam jest to nawet się nie obróci i leci do dzieci! Ja myślę że "trza" przetrwać te ciężkie dni i z dnia na dzień będzie lepiej i lepiej!
Agi - Kochana ! To cudna wiadomość o tych płytkach!!! Na pewno na następnym badanku będzie jeszcze lepiej! Ja tam za Was cały czas trzymam kciukasy i za Twoje zdróweczko Kochana!!!!! A Polunia juz pisałam Ci na fb.... CUDNA z CUDNYMI WŁOSKAMI!!!
Emilka- &&&&& Ty Wiesz...:*
Kolenderko - :*
Ot i popisałam U nas Zosieńka sobie się fajnie rozwija. Od kilku dni strasznie krzyczy
 U nas Zosieńka sobie się fajnie rozwija. Od kilku dni strasznie krzyczy Aż ma chrypę.... Teściowa cały czas tekstami sypie "Co my z tymi dziećmi robimy bo płaczą (dodam nie płaczą tylko krzyczą)) Jasio bawi sie z Zośką ślicznie. tylko energii ma za dużo bo lata czasem jak poparzony
 Aż ma chrypę.... Teściowa cały czas tekstami sypie "Co my z tymi dziećmi robimy bo płaczą (dodam nie płaczą tylko krzyczą)) Jasio bawi sie z Zośką ślicznie. tylko energii ma za dużo bo lata czasem jak poparzony 
 Ale fajnie jest. Jak usypiają obydwoje o 19-20 to delektujemy się z B. ciszą!!!!
 Ale fajnie jest. Jak usypiają obydwoje o 19-20 to delektujemy się z B. ciszą!!!!  

A ja z dwójką rozwinęłam skrzydła zawodowo Zaproszona jestem ze szkoleniem na konferencję w przedszkolu w Sulejówku Wesołej . Gdyby jakieś warszawianki chciały się wybrać to Zapraszam serdecznie! Będzie festyn , dmuchańce animacje dla Dzieci itp No i mojego kawałek szkolenia.
 Zaproszona jestem ze szkoleniem na konferencję w przedszkolu w Sulejówku Wesołej . Gdyby jakieś warszawianki chciały się wybrać to Zapraszam serdecznie! Będzie festyn , dmuchańce animacje dla Dzieci itp No i mojego kawałek szkolenia.  Wsio za free
 Wsio za free 28 sobota
 28 sobota 
Dzisiaj MOPS w moim mieście poprosił mnie o zrobienie szkolenia dla kobiet Więc się rozwijam i nabieram pędu!
 Więc się rozwijam i nabieram pędu! 
Jest super!!!!
Kochane na ziołowej krainie jest post o ziółkach na katarki i kaszelki Zapraszam Znajdziecie tam też niespodziewajkę dla Was!!!!:*

Anecznik - Kochana nie rezygnuj !!! "Miecie" dwójki JEST WSPANIAŁE!!!! Mówię serio serio. To prawda co mówiły między innymi Eagle , że z dwójką jest się bardziej zorganizowanym! I mało tego ja czuję jakbysmy teraz dopiero byli pełną rodzinką! Jakoś się więzi zacieśniają! A ostatnio nawet mówiłam z mężem że Zosia ma 3i pół m Przez te 3i pół miesiąca tyle jezdzimy po gościach po imprezach , mamy tyle ludzi w domu że przez 3 lata z Jasiem takiego "polotu" nie mieliśmy! Koniecznie się starajcie dalej bo to jest SUPER!!!!
Współczuję wszystkim mamusiom przedszkolaków płaczących. Jaś jeszcze nie chodzi do przedszkola , jednak jest tam od czasu do czasu I cały czas nam gada że chce do przedszkola. Jak już tam jest to nawet się nie obróci i leci do dzieci! Ja myślę że "trza" przetrwać te ciężkie dni i z dnia na dzień będzie lepiej i lepiej!
Agi - Kochana ! To cudna wiadomość o tych płytkach!!! Na pewno na następnym badanku będzie jeszcze lepiej! Ja tam za Was cały czas trzymam kciukasy i za Twoje zdróweczko Kochana!!!!! A Polunia juz pisałam Ci na fb.... CUDNA z CUDNYMI WŁOSKAMI!!!
Emilka- &&&&& Ty Wiesz...:*
Kolenderko - :*
Ot i popisałam
A ja z dwójką rozwinęłam skrzydła zawodowo
Dzisiaj MOPS w moim mieście poprosił mnie o zrobienie szkolenia dla kobiet
Jest super!!!!
Kochane na ziołowej krainie jest post o ziółkach na katarki i kaszelki Zapraszam Znajdziecie tam też niespodziewajkę dla Was!!!!:*

ale nie ważne co,chce już po prostu wiedzieć-przygotować sie psychicznie... Lekarz mnie wpienił i tyle...chciałam zwolnienie to powiedział:nie
 ale nie ważne co,chce już po prostu wiedzieć-przygotować sie psychicznie... Lekarz mnie wpienił i tyle...chciałam zwolnienie to powiedział:nie