reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dzieki dziewczyny:-). Tak właśnie myślałam, że będziemy go w szatni przebierać.aniez...mój tylko w dresach zaiwania, przynajmniej mu wygodnie jest:-)

reklama
Wronka moje latają teraz w jeansach, bo na kalesonki to jeszcze za ciepło, ja nawet czapek im jeszcze nie daję ;-)
Natomiast my często po przedszkolu gdzieś dylamy nie zawijając do domu, także wolę, aby mieli normalne spodnie, a dresy sobie czekają w szatni na dzień następny :-) zresztą mniej się potem niszczą, a Kuba potrafi załatwić dziury na spodniach w tempie biegu sprinterskiego :p

aniez....B ma problem taki ,że wszystkie jeansy spadają mu z dupska, więc musiałabym zakładać pasek a jemu wtedy nie wygodnie. Ma takie fajne dresowe spodnie kupiłam mu ostatnio w H&M są takie porządne więc i wygodnie i mam nadzieję, że trochę ponosi:-). Póki co jakos mi spodni nie niszczy:-)

Dziewczyny, jaki nocnik kupić dla Maciusia? lenka miała 2 i oba jej pasiły. Maciuś siada na te Lenkoweto mimo, że mają wybrzuszony plastik z przodu to on sika na zewnątrz i bardzo się tym irytuje, rozpacza i krzyczy pokazując na siuśki. Siądzie, stara się, brzuszek spina a siuśki leją się poza nocnik:-(

Co prawda kalesonów nie musiałam nigdy kupować, bo do tej pory była tylko Alicja, ale napiszę jak to było u nas. Zawsze w zimę ubierałam do przedszkola ją w zwykłe spodnie, bez rajstop i na to takie spodnie jak od kombinezonu. Super sprawa, dziecko nie zgrzane przez dodatkową parę rajstop, a na dworze miało co ją grzać.

reklama
maonka - fajne, proste, looknę przy okazji. Licytowałam 3 ale dwie aukcje przegapiłam, a w trzeciej cena przekroczyła 200zł to się poddałam i w sumie jedne oficerki póki co dojeżdżam;-)

Do góry