reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Maonka zawsze chłopakom kupowałam Bartki z membraną sympatex na zimę bo u nas wiadomo jakie zimy są i rzeczywiście nigdy nogi przemoczone nie były , w zeszłym roku dostali buty z Decathlona , kiedyś dziewczyny wrzucały link, potraktowałam je impregnatem i było całą zimę cacy :tak: a zdecydowanie tańsze od Bartków ;-)
Helenka ma na ten rok Bartki na śnieg a do sukienek Lasockiego kozaczki , ale też je impregnatem traktuję :tak:

reklama
Ja chcę na początku listopada kupić chłopcom w decathlonie :tak: O takich myślałam dla obojga
zoom_400PX_mediacom_722160550.jpg

tylko każdy inny kolor chyba dostanie :-p
Jest i dziewczęca wersja a kosztują 100 zł :tak:
Obuwie zimowe - Obuwie junior - Typ obuwia - Obuwie - Decathlon tylko pytanie jaki rozmiar nogi ma Ala? Bo ja tak patrzę na te buty to od 28 się zaczynają...moi się łapią :-D

Też mamy kozaczki lasockiego, czerwone sobie panienka wybrała. Muszę impregnat kupić i mam nadzieję, że wytrzymają zimę.

Aga, 28 :szok: nieźle. Natka 25 nosi, 26 na wyrost.

Maonka wszystko co ma membrany :tak: Gore-tex to oryginalna ( bo tak się to zwało , jak to wymyślili ) a te całe sympatexy Bartkowe czy inne , to sobie same firmy potem swoje wprowadzały :tak:
I do tego impregnat jak Gosieńka napisała .

Ja mam dla SZymka Bartki od przyjaciółki wczoraj dostałam , po jej córce ,gładkie brązowe na trzy rzepy . To mam z bańki .

Wronka- ja Ci odpowiem :-) bo miałam podobny problem. Uzywam tej firmy i jest cacy Linie produktów
To w sklepach sieciowych.

Natomiast Loreal z linni profesionalnej jest rewelacyjny:
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Shampoo (Szampon do włosów z olejkiem arganowym) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Conditioner (Odżywka do włosów z olejkiem arganowym) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Miałam jakieś serum od Elvie, ale niestety nie spełniło moich oczekiwań, może jednak Tobie podpasuje. Mam całą butelkę, więc mogę Ci odesłać :-) mam nadzieję, że Elvie się nie pogniewa, daj znać, jak chcesz, to jakoś to zapakuję i wyślę :)

A ja kupuję Bartki :-)jak zwał powłokę, tak zwał, trwałe są, noga w nich oddycha, dzieciaki noszą niejako "po sobie" i te po Kubuli wyglądają, jak nowe :-)

Moje to dopiero mają stópeczki... Kuba ma 33, zaś Bartek 28 (bez zapasu jednego numeru) więc mnie nie drażnijcie :)

hej,
ale zimnica. Moje dzieci już chodzą w kurtkach zimowych:szok: ale pod spód kurtek nie daję żadnych ciepłych bluz, tylko kurteczka. Mati mówi, że mu wygodniej niż nosił jesienną cieniutką i pod spód gruba bluza. Do tego czapka jesienna i delikatny szalik. Nie ma się co oszukiwać zimnica już jest, więc się ubieramy.
Popołudnia spędzamy jeszcze na dworze, po żłobku obiad i od 16 do 18 jeszcze spacerujemy, także ciepły ciuch musi być.
Ja kupuję kozaki w Deichmman Elefanten, jestem zadowolona. But nie przemaka, a to w przypadku Matiego podstawa.

Mati ma rozmiar nóżki 27(kapcie). Z tamtego roku kozaki w rozm. 27 jeszcze nie mierzyłam czy są dobre. W tym roku już 28 chyba trzeba będzie kupić:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
My dwa dni temu dla Igora w decathlonie nabyliśmy 2 pary i obradujemy które zostawić. Alicja na razie wstrzeliła się w buty po Igorze z ecco fajne były. Jako małej kobietce marzą się jej kozaczki, więc mam w planie w grudniu na wyprzedaży kupić:-) Alicji nagle noga "skoczyła" i ma 27 jesienne. Igor ma 33 :baffled:

Do góry