A
Anulka198424
Gość
Katka , Anulka juz robila test dzisiaj ale on byl zepsuty![]()
Dzieki ania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Katka , Anulka juz robila test dzisiaj ale on byl zepsuty![]()
Mnie tez (.)(.) od pach zaczęły bolec, i nie były wcale nabrzmiałe jak na okres..
Anulka a widzisz jakieś żyłki, albo siateczkę z żyłek? Bo mi właśnie to dało do myślenia tez jak je zauważyłam.
Jajniki mnie tez zakuwały co jakiś czas plus to "mokro"..
Anulka oj bardzo trzymam &&! Ja sie juz doczekać nie mogę jak napiszesz: Halo, jestem zafasolkowana.
Tak jak opisujesz swoje obiawy i samopoczucie to mogła bym napisac, że się udało, ale póki Ty tego sama nie stwierdzisz na 100 to ja trzymam buzie na kłódkę i kciuki &&!
Przeciez robilam dzis...bez przesady tak to juz nie zglupieje...
Z fabim mialam takie objawy jak i ty
A teraz pare dni temu bardziej widoczne zylki mialam teraz tez sa ale blizej sutow...z malym tez tak mialam...a nie mialam mdlosci ani wymiotow a teraz jezyk stoi deba: /
Patrzac na jedzenie to mi wszystko w gebie rosnie:/ a i glowa boli![]()
No u mnie z tymi (.)(.) też tak.
Pare dni przed testowaniem widoczniejsze żyłki na (.)(.), a potem bliżej sutów. I jak je dotknę to bolą.
No i na samym początku to Ty stwierdziłaś u mnie ciąże jako pierwsza hihi (mimo ze to było pare dni po owulacji) bo opisywane objawy przezemnie stwierdziłaś ze Ty tak mniałaś z Fabim i ze na Twoje to może być to To.
Wiesz może w tej ciąży będziesz mnieć nudności i wymioty, jeżeli zafasolkowana jesteś. Bo każda ciąża jest inna.![]()
![]()
Przezyje mdlosci ale jesli jestem chcem dziewuszke![]()
Anulka może powtórz test za pare dni jak @ nie przyjdzie,wszystko przed tobą