reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Anulka z tą goraczką to u nas to samo było, wysoka gorączka nie do zbicia i żadnych innych objawów,wszyscy po kolei chorowaliśmy.

Dlugo to sie utrzymywalo??no maly najwiecej mial 38,8...jak zbije goraczke to normalnie sie zachowuje...ostatnio tesciu tak mial tylko on tez wymioty a fabi nie...nawet dzis zjadl ziemniaki co o dziwo dziubnal miesa na obiad...

Pytanie do zafasolkowanych:
Mialyscie ucisk w podbrzuszu??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dlugo to sie utrzymywalo??no maly najwiecej mial 38,8...jak zbije goraczke to normalnie sie zachowuje...ostatnio tesciu tak mial tylko on tez wymioty a fabi nie...nawet dzis zjadl ziemniaki co o dziwo dziubnal miesa na obiad...

Córka miała 3 dni zbiłam na 4 godziny i od nowa rosła,bolała ją tylko głowa, siostrzeniec 2 lata 2 dni tak samo ale z wymiotami, mąż miał 5 dni 40 stopni zbijane na chwile do tego bóle głowy i mięśni. I wiem że dzieci u znajomych tak samo chorowały. To może i u was taki wirus

Jak się okazuje, musze powiedzieć DZIĘKI BOGU, ŻE NIE JESTEM W CIĄŻY!!
W trybie ekspresowym musze usunąć źle rosnącą ósemke :/ nie boli mnie, ani nic, ale znajduje się zbyt blisko jakiegoś kanału szczękowego i nerwa, więc pare miesięcy i będzie cyrk :/ teraz jedyne jakies 2 miesiące na termin na NFZ :|
Czekasz 2 ms na usuniecie 8 na NFZ????

Córka miała 3 dni zbiłam na 4 godziny i od nowa rosła,bolała ją tylko głowa, siostrzeniec 2 lata 2 dni tak samo ale z wymiotami, mąż miał 5 dni 40 stopni zbijane na chwile do tego bóle głowy i mięśni. I wiem że dzieci u znajomych tak samo chorowały. To może i u was taki wirus
Tu mnie pewnie też ten wirus, gorączka bez objawów, chociaż skarży się że, boli go brzuszek, i tyle.

reklama
blue, ewka - wiem, że powinnam poczekać. Korci niesamowicie ale macie rację, bez sensu się rozczarować czy nastawiać na negatyw... Poczekam. W końcu mi ciąża nie ucieknie od czekania :-D

Amaliee - wracaj do nas szybko :) trzymam kciuki za w miarę wczesny termin zabiegu!

Do góry