reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy dokładnie to ta pani Beatka wredota jedna:wściekła/y:
Olusia i Esiek ja też zawsze chodziłam do faceta gina, ta była pierwsza i ................... ostatnia ;-)

Czarna dzięki za info, czyli Invicta tak działa, że nie informuje pacjentek o zarodkach, szkoda:-( No ale Ty chociaż dowiedziałaś się ile miałaś komórek a ja tylko ile pęcherzyków:wściekła/y: Jak jutro nie zadzwonią z labo to poproszę mojego doktorka, żeby się dowiedział, chyba skoro jest moim lekarzem prowadzącym udzielą mu takiej informacji, nie będą się zasłaniali tajemnicą?

reklama
Kasik, za czasów mojej "przygody" z Inviktą odniosłam wrażenie, jakby ta dr była tam za karę.
A miałam przyjemność obcować z nią może na 3 wizytach.

Olusia sama sobie wybierasz lekarza i na wizyty zapisujesz się do kogo chcesz. A Ty też w Gdańskiej Invikcie jesteś?

Lawendowy gdybym trafiła na nią na pierwszej wizycie na bank bym stamtąd zwiała. Podśpiewująć Makumbę - Boże jedyny mojego doktorka zachowaj :-D

Ostatnia edycja:
To ja jak poszlam pierwszy raz to pytali sie mnie czy chce do babki czy faceta a ja ta glupia powiedzialam babki, bo i tak ani jej ani tego lekarza nie znalam... ale teraz bym musiala to zmienic..tylko nie wiem czy teraz bym mogla, skoro na wizyty chodzilam do niej...

Ja jestem ze Śląska.... :-)

Olusia, myślę, że ze zmianą lekarza nie powinno być problemu.
Ja tam ginekologów, to zdecydowanie wole facetów. W invickie jest jeden mega delikatny-dr Adam S.
W ogóle nie czujesz, że Cie bada. A do tego jeszcze przystojny :))))

ja nie mogę parę godzin tu nie zaglądać i taka lektura....:):):) Gizas niech maleństwo się wgryza oczywiście &&&&&&&&Kasik co za wredna baba Ci się trafiła....fajnie że masz już to za sobą, teraz niech się maluchy zapładniają;)

Gizas - to życzę żeby maluszek został w brzuszku na 9 miesięcy :-).

Kasik36 - ale trafiłaś na babsko :wściekła/y:

Gizas i Olusia mam pytanie bo Fragmin mam 11strzykawek czyli do 17.11 do niedzieli, a betę mam robić 19.11 czyli muszą mi przepisać jeszcze czy też tak macie do 12dpt?

Ewis ja mialam przepisane 2 opakowania po 10 szt... ale pytalam sie w klinice gdyby mi zabraklo jakiegos leku to oni wypisza mi recepte, żebym sie nie martwila o to... mi pozostalo jeszcze 5 strzykawek z fraxiparyna..... a do jakiej kliniki chodzisz?

reklama
Olusia do Gyncentrum dlatego Ciebie pytam, ale ja nie mam przepisanej fraxiparyny :no:. Mam przepisane Luteine(50mg) 4 tab. x 3, Zamur co 12 godzin, Fragmin, kwas foliowy. A Ty coś innego?

Do góry