reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia widzę, że przyjęłaś taktykę Fusun, która w nic nie wierzyła a na przekór jej czarnowidztwu udało się ;-):-D Każd sposób dobry ;-) A Ty nie masz podglądu on-line na wyniki? Na pewno będą wcześniej skoro robiłaś rano. Zazwyczaj są już po 3-4 godzinach.

yplocka - punkcja jest uzależniona przecież od tego jak szybko będą rosnąć pęcherzyki więc nie można z góry określić kiedy będzie
Lawendowy sen - jak miło Cię widzieć:)
Jo.M - jak Giza napisała to mi się przypomniało, że o LH pytałam :)
Giza - ja Cię kumam tylko chodziło mi o to jaki wynik LH świadczyłby o tym, że nastąpiła przedwczesna lutenizacja?
Hope - jesteś tu?
Lilia - cały czas jestem w pracy i z Wami piszę:)

Kiedys dzwonilam wczesniej i jeszcze nie bylo.. zazwyczaj wyniki sa ok 16-17, wczesniej nie mam po co dzwonic...

reklama
Do góry