reklama
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Zaglądam teraz do karty ciazy a tam pisze USG 4D, na następnej wizycie. Dzwonię do niego ile to będzie kosztować, a ten mówi że 250 zł. Nogi mi się ugięły. wogole tego ze mną nie skonsultował tylko wpisał do karty

mi_lva
o kurka to nieźle ja nie wiem czy pójde na 4D bo mój gin nie ma u siebie w gabinecie musiała bym iść do innego
CzekamyNaIgorka
Z jednej strony to fajnie że robią USG 4D ale trochę to za duży wydatek, a teraz mi to nie jest potrzebne. Nawet jak się człowiek tak szybko dowie, że dziecko będzie chore to i tak nic nie zrobi. A tylko będzie płakać
to mój gin mnie informuje o wszystkim. Na pierwszej wizycie mi mówił że będzie robił posiew i cytologię na kolejnej i od razu mówił jaki to dodatkowy koszt dla mnie... wydaje mi się, że powinien Cię o takich rzeczach informować bo pieniądze z nieba nie spadają :/ i dla niektórych 250zł to kupa kasy.
CzekamyNaIgorka
No dokładnie. Ale dobrze, że zauważyłam to w karcie bo byłoby zdziwienie jakbym poszła na wizytę i miała przy sobie 100 zł. 

To ja taki majątek (250) zostawiam przy normalnym usg. Masakra. Nawet nie chce wiedzieć ile takie bajeranckie usg kosztuje
Drogi ten mój ginek, ale mam do niego zaufanie i tak na nim wiszę hehehe a na wizytę zbieram cały miesiąc

o matko :O to ja uważam mojego gina za najlepszego na świecie, a za wizytę z usg płacę 70złTo ja taki majątek (250) zostawiam przy normalnym usg. Masakra. Nawet nie chce wiedzieć ile takie bajeranckie usg kosztujeDrogi ten mój ginek, ale mam do niego zaufanie i tak na nim wiszę hehehe a na wizytę zbieram cały miesiąc
![]()
ale nadrabiam innym lekarzem, bo ortodonta mnie kasuje 200zł
reklama