reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
hej dziewczyny.. ja tylko na moment.. idę zaraz do lekarza bo od kilku dni gardło zdarte, z nosa leci i ból głowy niemiłosierny.. zatoki pewnie.. doszła jeszcze dzisiaj gorączka.. bleee.. ciekawe co mi powie.. a po/a trakcie brania antybiotyku można się starać? słyszeliście coś na ten temat? kurcze a może powiem że być może jestem w ciąży to mi musi coś łagodnego dać co ie zrujnuje mi organizmu .. już sama nie wiem.. a tu owu zbliża się wielkimi krokami.. :-(
witam nowe staraczki :tak:

caroline koniecznie powiedz lekarzowi że się starasz. A może obejdzie się bez antybiotyku. Ostatnio rozmawiałam z siostrą i mówiła, że jeśli już w ciąży jest konieczność podać antybiotyk to podaje się penicylinę (lub coś z tej grupy) bo jest najbezpieczniejsza. A na marginesie jestem na nią uczulona :eek:

Fimka świetny masz ten blog. Chyba sama zacznę piec :-D Jak dobrze pamiętam pisałaś, że sama robisz zdjęcia ?! Też są świetne.

Aschlee - witaj :)

Tak patrzę że duża część z nas jest poza granicami PL i zastanawiam się czy mnie też to czeka. Moj coraz częściej o tym wspomina a i mnie ogarnia przerażenie jak patrzę co się tutaj w kraju dzieje. Tylko żeby jeszcze wiedzieć gdzie.... palcem po mapie to ciężko.

Fimka świetny masz ten blog. Chyba sama zacznę piec :-D Jak dobrze pamiętam pisałaś, że sama robisz zdjęcia ?! Też są świetne.

Dziękuję, bardzo mi miło :) Tak, sama robię zdjęcia :)
Przepisy sprawdzone - śmiało korzystajcie ;)
W weekend biore się za świąteczne pierniczki! Później siedzimy z mężem i ozdabiamy, ozdabiamy, ozdabiamy... ^^

Inis - mi się tu podoba, nie chcialabym nigdzie i nigdy wyjeżdżać. Prace mamy, więc nie narzekam :)

hej dziewczyny:) jestem już po swojej pierwszej ciążowej wizytce:):):) zdjecie maluszka mam:):) ma 1cm i 2 mm:):)hihi:) lekarka powiedziała ze to 8 tydzień i 2 dzień ciąży:)wiec troszkę inaczej niż wychodzilo z tych kalendarzy na necie i suwaczka...termin porodu na 27 czerwca wyszedł ........jej :):):):)

Aschlee - witaj :)

Tak patrzę że duża część z nas jest poza granicami PL i zastanawiam się czy mnie też to czeka. Moj coraz częściej o tym wspomina a i mnie ogarnia przerażenie jak patrzę co się tutaj w kraju dzieje. Tylko żeby jeszcze wiedzieć gdzie.... palcem po mapie to ciężko.

inis a chciałabyś wyjechać ? Nam akurat dobrze się tu żyje i nie chciałabym nigdzie wyjeżdżać. Niektórzy koledzy m. wyjeżdżając na 3-letni kontrakt zabierają rodziny. Ale ja bym nie chciała bo ja też mam tu swoje życie a przede wszystkim pracę.
A naszym uroczym koleżankom pewnie trochę brakuje rodaków dlatego szukają kontaktu na forach.

Fimka ja w kuchni mam dwie lewe ręce dlatego się śmieje. Robię tam co najwyżej herbatę :-D Ale kiedyś spróbuję czegoś z Twoich przepisów. Podpowiesz co jest dla kulinarnych tłumoków :-D

anastazi świetnie !!! Pochwal się fasolką

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:) jestem już po swojej pierwszej ciążowej wizytce:):):) zdjecie maluszka mam:):) ma 1cm i 2 mm:):)hihi:) lekarka powiedziała ze to 8 tydzień i 2 dzień ciąży:)wiec troszkę inaczej niż wychodzilo z tych kalendarzy na necie i suwaczka...termin porodu na 27 czerwca wyszedł ........jej :):):):)

Super! Fajnie, że dałas nam znać. Duzo zdrówka dla Ciebie i fasolki! :)

Ritta - hihihihih, ok, to dam znać ;D Na taki, ktory na pewno się uda ;)

reklama
Fimka - mi też się podoba i poki co nie narzekam. Przeraża mnie tylko wizja przyszłości - czy moje dzieci będą tu miały pracę, dach nad głową, o opiece medycznej nie wspomnę bo u nas to jakiś ciemnogrod totalny i prawo buszu. Nie znam się na polityce ale mam wrażenie że będzie tu coraz gorzej a nie lepiej....

Ritta - jak byłam mala tez byłam uczulona na penicyline. Obecnie chyba nie jestem (bralam dwa antybiotyki z nią w wieku 16 i 19 lat). Ale i tak na wszelki wypadek unikam, bo nigdy się nie dowiedziałam dlaczego mnie uczulila (w szpitalu, miałam ok 2 lat).

Do góry