reklama
-caroline-
Fanka BB :)
hej dziewczyny.. ja tylko na moment.. idę zaraz do lekarza bo od kilku dni gardło zdarte, z nosa leci i ból głowy niemiłosierny.. zatoki pewnie.. doszła jeszcze dzisiaj gorączka.. bleee.. ciekawe co mi powie.. a po/a trakcie brania antybiotyku można się starać? słyszeliście coś na ten temat? kurcze a może powiem że być może jestem w ciąży to mi musi coś łagodnego dać co ie zrujnuje mi organizmu .. już sama nie wiem.. a tu owu zbliża się wielkimi krokami.. :-(
witam nowe staraczki
witam nowe staraczki

caroline koniecznie powiedz lekarzowi że się starasz. A może obejdzie się bez antybiotyku. Ostatnio rozmawiałam z siostrą i mówiła, że jeśli już w ciąży jest konieczność podać antybiotyk to podaje się penicylinę (lub coś z tej grupy) bo jest najbezpieczniejsza. A na marginesie jestem na nią uczulona 
Fimka świetny masz ten blog. Chyba sama zacznę piec
Jak dobrze pamiętam pisałaś, że sama robisz zdjęcia ?! Też są świetne.

Fimka świetny masz ten blog. Chyba sama zacznę piec

inis
Aschlee - witaj
Tak patrzę że duża część z nas jest poza granicami PL i zastanawiam się czy mnie też to czeka. Moj coraz częściej o tym wspomina a i mnie ogarnia przerażenie jak patrzę co się tutaj w kraju dzieje. Tylko żeby jeszcze wiedzieć gdzie.... palcem po mapie to ciężko.
Tak patrzę że duża część z nas jest poza granicami PL i zastanawiam się czy mnie też to czeka. Moj coraz częściej o tym wspomina a i mnie ogarnia przerażenie jak patrzę co się tutaj w kraju dzieje. Tylko żeby jeszcze wiedzieć gdzie.... palcem po mapie to ciężko.
Fimka
Fimka świetny masz ten blog. Chyba sama zacznę piecJak dobrze pamiętam pisałaś, że sama robisz zdjęcia ?! Też są świetne.
Dziękuję, bardzo mi miło
Przepisy sprawdzone - śmiało korzystajcie
W weekend biore się za świąteczne pierniczki! Później siedzimy z mężem i ozdabiamy, ozdabiamy, ozdabiamy... ^^
Inis - mi się tu podoba, nie chcialabym nigdzie i nigdy wyjeżdżać. Prace mamy, więc nie narzekam
hej dziewczyny
jestem już po swojej pierwszej ciążowej wizytce

zdjecie maluszka mam
ma 1cm i 2 mm
hihi
lekarka powiedziała ze to 8 tydzień i 2 dzień ciąży
wiec troszkę inaczej niż wychodzilo z tych kalendarzy na necie i suwaczka...termin porodu na 27 czerwca wyszedł ........jej 

Aschlee - witaj![]()
inis a chciałabyś wyjechać ? Nam akurat dobrze się tu żyje i nie chciałabym nigdzie wyjeżdżać. Niektórzy koledzy m. wyjeżdżając na 3-letni kontrakt zabierają rodziny. Ale ja bym nie chciała bo ja też mam tu swoje życie a przede wszystkim pracę.
A naszym uroczym koleżankom pewnie trochę brakuje rodaków dlatego szukają kontaktu na forach.
Fimka ja w kuchni mam dwie lewe ręce dlatego się śmieje. Robię tam co najwyżej herbatę

anastazi świetnie !!! Pochwal się fasolką
Ostatnia edycja:
Fimka
hej dziewczynyjestem już po swojej pierwszej ciążowej wizytce
zdjecie maluszka mam
ma 1cm i 2 mm
hihi
lekarka powiedziała ze to 8 tydzień i 2 dzień ciąży
wiec troszkę inaczej niż wychodzilo z tych kalendarzy na necie i suwaczka...termin porodu na 27 czerwca wyszedł ........jej
![]()
Super! Fajnie, że dałas nam znać. Duzo zdrówka dla Ciebie i fasolki!
Ritta - hihihihih, ok, to dam znać ;D Na taki, ktory na pewno się uda
-caroline-
anastazi suuper - cieszymy się razem z tobą! ;-)
fimka mam wiadereczko sera z biedronki :-) jakiś dobry i PROSTY serniczek polecasz? :-)
fimka mam wiadereczko sera z biedronki :-) jakiś dobry i PROSTY serniczek polecasz? :-)
reklama
inis
Fimka - mi też się podoba i poki co nie narzekam. Przeraża mnie tylko wizja przyszłości - czy moje dzieci będą tu miały pracę, dach nad głową, o opiece medycznej nie wspomnę bo u nas to jakiś ciemnogrod totalny i prawo buszu. Nie znam się na polityce ale mam wrażenie że będzie tu coraz gorzej a nie lepiej....
Ritta - jak byłam mala tez byłam uczulona na penicyline. Obecnie chyba nie jestem (bralam dwa antybiotyki z nią w wieku 16 i 19 lat). Ale i tak na wszelki wypadek unikam, bo nigdy się nie dowiedziałam dlaczego mnie uczulila (w szpitalu, miałam ok 2 lat).
Ritta - jak byłam mala tez byłam uczulona na penicyline. Obecnie chyba nie jestem (bralam dwa antybiotyki z nią w wieku 16 i 19 lat). Ale i tak na wszelki wypadek unikam, bo nigdy się nie dowiedziałam dlaczego mnie uczulila (w szpitalu, miałam ok 2 lat).