reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Ja w ogóle jakimś cudem trafiłam na przychodnie gdzie czeka się maks 2 tygodnie na wizytę, więc nawet jak raz mi się pomyliły dni, to też nie było najgorzej :D. mi_lva - ja mam lenia od dłuższego czasu i za nic nie mogę się zabrać... dziś dopiero coooś zaczynam, a tak to studia leżą, bałagan w domu leży i w ogóle wszytsko leży :p

W ogóle co do wizyt... jak np. zauważę lub poczuję coś niepojącego to myślicie że można iść po prostu do położnej z przychodni ? Czy jak to działa ? Ubezpieczam się na przyszłość już :p.

reklama
KARUZELA FISHER PRICE NAD ŁÓŻECZKO (3723587157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Może któras z Was się skusi bo jest bardzo dobra cena:) karuzelka z projektorem:)
projektor to raczej zbyteczny ;-) bajer jedynie dla rodziców ;-)

oczywiście mam po Mrówku ;-) kurczę, ale dużo mam rzeczy po Mrówku ;-)
182_250.jpg

Załączniki

• 182_250.jpg
    182_250.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 28
sprzedana juz:) dobra cena byla :) moj Borysek uwielbial swoj projektor, ale jak był troszkę starszy. wiec u mnie projektor musi byc:)

Aloszkaaa :happy2:

Ja dzisiaj po wizycie kontrolnej, chłopak już na 100% - pięknie pokazał co tam ma między nogami :cool: (zdjęcie wrzuce do odpowiedniego wątku + opis)

Nadrobiłam 20 stron wstecz, wcześniej z 50 :szok: jesteście niemożliwe. Tyle mam, których nie kojarze. Przez tą moją nieobecność jakość nie umiem się tu wbić z powrotem..

Weekend spędziliśmy u rodziny, było bosko. Brzuszek coraz bardziej widoczny, każdy dopytywał. Bardzo miłe :-)
Przy okazji złapałam jakieś ustrojstwo, więc znowu globulki dopochowo :baffled:

pat&mom - gratuluje 17 tc :happy2::happy2:

Kurczaczek_k - a jaka płeć "obstawiana"? "pożądana"? :-)

ewwe - rzeczywiście, ten projektor to bajer dla rodziców bardziej. Ale sama w sobie fajna. Będę musiała pomyśleć nad jakąś...

pysia - trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze. Prócz duphastonu bierzesz jeszcze coś?

Makao - kochana, co u Ciebie? Jak samopoczucie? Jak maluszek? Jak Janek? Jak twój mężczyzna? Co słychać?

W ogóle dziewczyny co u Was??

Piszecie o zaparciach, ja mam odwrotnie.. Jakieś takie rozwolnienia :baffled:
No i strasznie bolą mnie piersi w nocy. Chyba źle leżę i budzę się z bólem tego, na którym boku leże. Okropne uczucie. :-(
I schudłam 1 kg. Póki co waga 52,6 z wyjściową ~46.
Mały się rusza, delikatnie kopie, ale czuje jego harce :-)

Straciatella najlepszego dla synka, z tego co widzę ma dziś urodzinki:))) gratuluję synka. Jakie imię ostatecznie dostanie? Kochana, czy Ty mogłabyś wstawić tę fotkę łóżeczka, które chcesz sprzedać? oczywiście o ile to aktualne:)

Janko łobuzuje i dyskutuje po swojemu. M. godzi się z tym, że będzie córa (matko, co ja zrobię jak się okaże w przyszły piątek, że to jednak syn? już się na Łucję tak nastawiłam, że hej). Tak naprawdę to jego godzenie wygląda tak, że ni z tego ni z owego mówi "ale się będę wkurzał, jak Łusia nie wróci na czas do domu" albo "trzeba ją będzie zapisać a jakieś karate, będzie chodzić z tatą" i takie tam:p

Aloszkaaa :happy2:

Kurczaczek_k - a jaka płeć "obstawiana"? "pożądana"? :-)

Po cichu chciałabym chłopaka, żeby parka była ;-). Nie obstawiam na razie żadnej płci, nie myślimy nad imionami, jak sprawdzimy na usg to dopiero będziemy myśleć. Niestety czasami jak się na coś nastawię i nic z tego nie wyjdzie to jestem rozczarowana jak dziecko. Nie chcę takiej sytuacji, bo później będę miała wyrzuty sumienia. Z córa się nastawiłam że chcę córkę i koniec na szczęście się udało.

A u Ciebie już tak ładnie widać że chłopczyk. Cały czas bije się z myślami kiedy iść na usg żeby sprawdzić jak tam żyje się maluszkowi ;-)

Wszystkiego Najlepszego dla synka ;-)

edit. Właśnie siostra dała znać, że ma zaproszenie dla nas do kina, więc dzisiaj mamy wychodne znowu :-)

Dziś byłam pół dnia bez prądu, bo coś sprawdzali i zrobili awarię na cały blok :confused2:
W sumie godzinę temu włączyli, a wiecie jak to bez prądu... jeszcze odmieniło mi się co do obiadu, wymyśliłam sobie pałki w marynacie ziołowej i dopiero teraz zaczęłam ,bo nie dość że ślepa kuchnia to jeszcze piekarnik elektryczny...

Skorupka Współczuję cichych dni... też tego nienawidzę... chociaż...;-) później jest fajnie się godzić :D
Po naszych ostatnich cichych dniach, ja nie wytrzymałam oczywiście pierwsza i... efektem jest dzidzia u mnie w brzuszku :D :)) więc trzymaj się ciepło, dużo cierpliwości i zobaczysz że będzie jak dawniej :)))!
Ja też czasem mam dni że mam na coś mega ochotę, a skubnę dwa kęsy i nie mam apetytu...
Za to mandarynki w każdej ilości :D
Pysiu u mnie ile przybyło okaże się w czwartek :D bo moja waga przekłamuje, w każdym miejscu domu pokazuje inaczej więc różnica wynosi między jednym miejscem a drugim czasem to 3kg...
A mdłości odpukać od 4 dni mam spokój :cool:
Na ostatniej wizycie okazało się, że przybyło mi w sumie 3,5 kg od początku ciąży więc w normie :D
futurystka- haha kaktus uśmiałam się :D chociaż.... jest napój ,czy tam sok z kaktusem :D hmmm w sumie nie głupi pomysł :D
struss fajny ten leżaczek :)) my mamy ten bujaczek z fisher price cudowna planeta 3w1 :)) w sumie też za bezcen ;p

Ostatnia edycja:
wszystkiego najlepszego dla synusia:-D
zrobiłam racuszki z bananem wyszły mega:-D słodkie jak pączusie
ja też mam dużo rzeczy po młodym i od sióstr też pewnie dostane sporo więc na razie nic nie kupuje ale ta karuzelka fakt okazyjna:tak:

Łucja bardzo ładne imię też się zastanawiała nad takim jeśli będzie córcia ale chyba zostanie Zosia jak co;-)

reklama
Ja tu cały czas jestem i czytam! Ale nie mam czasu pisać, niestety... Zdjęcia maluszków dupne jakieś dostajemy, nic nie widać - maluchy sa bardzo ruchliwe, więc może to 3d coś pomoże..
wszyscy albo nam zazdroszczą bliźniąt, albo wspołczują - normalnie cała gama emocji. Ja się bardzo cieszę, mąż także - ale z 2 strony to masakra, pewnie nigdy już się nie wyśpimy :-)

Do góry