reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć keki - witaj.

Muszę sie wyżalić....nie dość, że od paru dni mam wisielczy nastrój to jeszcze dziś dowiedziałam się od dwóch koleżanek że są w ciąży.... Boże dziewczyny chyba tylko wy mnie zrozumiecie jak sie czuje. WINA potrzebuje dużą ilość !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Zusia nie wiem co ci doradzić, ja po transferze dostałam estrofem i dalej ciagnelam lutinusa , więc jezeli juz go masz a nie dadzą ci nic po transferze więc weź chociaz ten estrofem i dupka, tylko ja tak miałam przy normalnym transferze a nie przy crio

genna a jak jest z tymi lekami na cyklu naturalnych i sztucznym? bierze sie inne leki i inaczej? bo na na sztucznym cyklu biore estrofem i lutka.. a ty piszesz o tych lekach na cyklu naruralnym... :-)

Esiek
my ciebie tutaj doskonale rozumiemy, wiemy co to znaczy gdy dowiadujemy sie ktos obok nas zaciazyl a my .... przykre to jest.... tez mam ochote na wino... nalejesz mi troszke?

Witajcie dziewczyny.
Potrzebuję pomocy. Jestem po punkcji we wtorek 26.11 pobrano mi 4 oocyty z 6 pęcherzyków. Moje AMH to tylko 0,3. dziś dzwoniła embriolog z kliniki, komórki jajowe były dojrzale ale średniej jakości, trzy się zapłodniły, jutro będę wiedziala czy się rozwijają. W piątek transfer. Poradźcie mi proszę czy brać wszystkie trzy na raz czy też dwa a jeden próbować zamrozić. Boję się jak nie wiem co, muszę podjąć decyzję a przy takiej rezerwie to może być moja jedyna szansa. Trudno się stymulowałam bardzo. Powiedzcie co byście zrobiły.

Strasznie gratuluje dziewczynom z wysoką betką, i trzymam kciuki za te, które będą testować:-)

ANN.K ciezko mi powiedziec,to Twoja,decyzja. Ja na wiosne wzielam 2 i szczerze nawet tego zaluje,choc pragnelam bliziaki, dostalam krwawienia i niestety <wylecialy> obydwa. Teraz podczas crio bralam pojedynczo. Nie tylko od zarodkow zalezy powodzenie,choc glownie. Dochodzi tez endo,twoje samopoczucie.hormony w danym cyklu i wiele innych. Jskbym brala pojedynczo mialabym rezerwe

ANN.K i napisze Ci jeszcze,ze tez mialam wziasc 3 i dobrze,ze nie wzielam,bo ten jeden co zostal teraz w brzuszku rosnie,a tak nie mialabym nic i tego tez by nie bylo....

MOLLA Twoja historia jest niesamowita, wierzę, ze tym razem Ci się uda. moje endo w tym cyklu jest ok, hormony też. Boję się, że przy pojedynczym transferze pozostale zarodki nie przetrwają mrożenia. koszmarnie trudna decyzja

ANN.K moje endo tez bylo piekne,zawsze takie mam i nikt nie wie,dlaczego dostalam krwawienia. Moje zarodki byly zamrozone w 3 dobie i jakos kazdy przezyl. A z ciekawostki ci napisae,ze jak podchodzilam w ramtym roku,w tym samym czasue mniej wiecej z 2 prawie riwiesniczkami i pierwszy transfer po in vitro u zadnej nie skonczyl sie powodzeniem. Kazda z nas poronila, a z crio kazda ma po maluszku i teraz ma i ja chyba nastepna...

Sory za bledy ale na telefonie pisze :)
Ja bym tam chciala rezerwe miec,a Ty jak tam chxesz. Cofnij strony na tamten rok i zobacz,ja,tam wiem,ze po punkcji moze oslabiiny organizm albo co i dlatego,moze angina ktora zlapalam kilka dni po transferze,ale wiem tyle,ze jak nie,rokujacy zarodek to i tak nic z tego nie bedzie,a mrozenie go nie uszkodzi,wrecz przeciwnie crio jest wysoko skuteczne,Martka i Hola w tamtym roku,transfer 2 swiezych NIC,CRIO OBYDWIE MAJA JEDNA JUZ URODZILA,DRUGA W GRUDNIU RODZI ZDROWIUTKIE CHLOPAKI

reklama
Molla, dzięki. wcześniej byłam prawie zdecydowana na trzy. Po tym co napisałaś muszę porządnie pomyśleć. Odpoczywaj jak najwięcej zeby dzidziuś się dobrze rozwijał:-)

Do góry