reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis mi ginka kazala brac magnezin 200mg 3x1 od pierwszych dni ciazy i chwala jej za to bo na prawde nie moge narzekac na jakies bole, ciagniecia itd. Zdazaly sie sporadycznie.

:-)

A ja nie brałam od początku ciąży tylko ostatnio jak miałam te skurcze, a mimo to bóle też miałam rzadko:tak: Jakby było mi potrzebne to może by mi kazala brac. W pierwszej ciąży brałam tylko falvit mama i tez było dobrze. No każdy organizm inny to chyba dlatego:confused:

reklama
Agnis mi moja powiedziała, że mogę brać magne B6 3x2 tabletki, a oprócz tego biorę witaminy. Mówiła, że nie da się przedawkować, bo jak ktoś ma skurcze i bóle brzucha to w szpitalu podłączają go pod pompę z magnezem i tam dopiero jest ogromna dawka. Także jak Cię coś boli, to chyba lepiej brać wcześniej, a nie czekać, aż ból będzie mocniejszy:)

Nikusia strasznie mi Ciebie szkoda przez tego zęba:-( mam nadzieję, żę dzisiaj będzie już lepiej po wizycie u dentysty.

Koreczek uważaj z tym ciśnieniem, jak przekroczy 145/90 to już jest ponoć niedobrze, a jak sytuacja się powtarza to trzeba reagować. Wiem, że czasem ktoś z otoczenia potrafi tak wkurzyć, że ciśnienie samo rośnie jak szalone, ale musimy starać się jakoś uspokoić i próbować olać niektóre rzeczy, choć wiem, że to trudne.

Marcia trzymam kciuki za wizytę!!:) my jedziemy jutro, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze:-)

Ja też ostatnio mam bóle brzucha, a mało chodzę, staram się dużo odpoczywać, więc nie wiem czemu tak jest...

Widzę, że sporo z Was ma już wyprawki prawie gotowe, my to jeszcze w lesie z tym wszystkim... ale teraz wystarczy siąść na internet, zamówić i w parę dni chyba sporo można skompletować, więc liczę na to, że w styczniu zdążymy:-)

Miłego dnia dziewczyny!

Właśnie wróciłam ze szkoły - miałam telefon, że córka się źle czuje. Jak ja odebrałam to bladziutka była a teraz wysypało ją na ciele czerwonymi plamami - mam nadzieję, że to nie różyczka - pędzimy do przychodzni:no:

Susi daj znać co z córką!! Oby to nie było coś groźnego!!!:no:
I gratuluję tak wysokiego miejsca:tak:wiem co czujesz, jaką dumę ;-)

Nikusia oby ząbek już nie bolał.
Catrine to samo, kurde ze teraz wszystko musi nas boleć:no: Zdrówka dziewczynki ;**

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny z poniedziałku.
Ja z młodym w domu zaraz ruszamy do lekarza bo wczoraj miał gorączkę 38,5 i gardło go boli.
Susi oby z córa bylo wszytko ok zdrówka.
Nikusia oby dentysta przyjął cię jak najwcześniej i w końcu zdziałał jakieś cuda z tym zębem bo strasznie cierpisz.
Agnis spokojnie pogodzisz się z tatą ja też czasem się tak zetnę a potem załuję szkoda życia na takie rzeczy. A i ja borę magnez codziennie ale ja jak coś to nie moge nospy brać bo bardzo źle reaguje na nią.
Aneta no to super że paczka się odnalazławyobrażam sobie jak się cieszysz:)
Masiosia no to trzymam &&&&&&&&&&&& za ostatnie egzaminy.
Marcia Trzyma za wizytę&&&&&&&&&. i Za prezentację termoniksu

Do góry