ladybea
Fanka BB :)
nati kochana staraczko wszystkiego najlepszego, a to o czym marzysz niech Ci się spełni w 2014 :-) udanego dnia i miłych niespodzianek.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyżbyśmy miały święto na forum?nati kochana staraczko wszystkiego o czym tylko marzysz niech się spełni w 2014 :-) udanego dnia i miłych niespodzianek.
Oooo to można składać zamówienia?NATI TO JA TEZ SIĘ WPRASZAM NA KAWUSIE I TORT (SZCZEGÓLNIE JEŚLI MASZ BEZOWY)
No w końcu jako szanowna jubilatka ma pewne obowiązki ;-)queen my tu sobie złozymy zamówienia a co, a nati się pewnie troszkę zdziwi jak do nas zajrzy :-)
Dokładnie tak! :-) Trzeba walczyć kochana, choćbyśmy już nie miały siły. Nie możesz tak podchodzić do wizyt u lekarza, w końcu one mają Ci pomóc i każda z nich to kolejny krok ku sukcesowi. Słuchaj męża! Wygląda na to, że mądry z niego facetQueen,przykro mi ,że nie udała się iui....myslałam,że dobre wieści z końcem roku zawitają na forum...Ale nie martwimy sie i walczymy dalej,tak??!!![]()
Enni, to ja już się wpraszamKobietki tak sobie myślę, że może uda nam się kiedyś zorganizować jakieś spotkanie? al by fanie było. Fakt że każda ma do każdej daleko , ale wszystko możliwe. Idzie wiosna, lato może kiedyś się uda coś wymyślić![]()