reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga podejrzewam, że Antek szybko odzwyczaiłby się od cyca, pytanie czy Ty jesteś na to gotowa?

aga właśnie czy ty jesteś na to gotowa? U mnie na odwrót, od kiedy przychodzi niania, to P sobie to chyba rekompensuje cycem:/ Na szczęście noce mam spokojne.
Tylko czy ja kiedyś będę gotowa hmm :(

Aga a Twoja mama często Ci pomaga w opiece nad bąblem czy jak to jest? :happy: Bo piszesz, że miesiąc nigdzie z A. nie wychodziła...
Czasami bierze go np na zakupy :) tzn. na pobliski targ, więc raz w tygodniu miałam 1-2h dla siebie, a ostatnio była zajęta i nie chodziła :) więc raczej nie często :) pracuje zawodowo więc jakoś nie mogłabym jej obarczać jeszcze dzieckiem- ale taka godzina w tygodniu dobrze mi robi :)

Gabisi przysłała ikeowy wózek z niebieskimi boczkami (mamy już taki, ale nie jest nasz, bo był tu w mieszkaniu po dzieciakach kuzyna), także ten nasz wyjedzie do dziadków i tam będą się maluchy bawiły, a latem będzie w sam raz na działkę. Miniaturowy szklany komplet kawowy ( to tak do zabawy od 3 roku życia), podkładkę wielkie czerwone serce, cukierki czekoladowe z galaretką, ręcznie robione gwiazdki na choinkę (to nasza rodzinna tradycja, zawsze na święta je robimy :-) ) i dla nas Mały Poradnik Życia z kalendarzem na 2014 rok i chusteczki na stół z motywem aniołków :-D Oczywiście kartka z życzeniami z podpisami całej familii, czyli cioci, wujka, taty cioci (brata mojej babci) i moich dwóch kuzynów z rodzinami:-) oni są niemożliwi :-D
Fajnie :)

Ja dostałam dziś super prezencik :) 3godziny wolności w przyszłym tygodniu na wizytę u fryzjera (już opłaconą) :)

reklama
agaundpestka - a po co chcesz odstawiac? zalety UU znasz. A jakie widzisz wady? ;-) nie boj zaby, kiedys sam sie odstawi, czy tego chcesz, czy nie. Po co przyspieszac? :-p

zasnul posle 1 i spit... do sih por. noch uzasnaja. ja tolko chto vstala. sovsem nevyspavshaja.. s 4:30 po 10 cirk. ja spala s 1:30 po 4:30 i s 10 po 11:30. vse. eshhe 2 dnja i 1 noch. bojus', chto ne dotjanu :-(

Tak na szybko ;)

Mlodak nie wiem czy to za sprawa Twojego posta ale Aurelia zaczela dluzej spac rano i tak juz ktorys dzien z rzadu budzi sie przed 8 :szok::-D Oczywiscie nie narzekam :-p

Hej
Dzis krotko: wracajac ze spaceru odkrylam piekny szlaczek biegnacy przez caly bok mojego nowego samochodu. Brak slow. Cala para ze mnie uleciala:(

o w morde!!! to Cie ktos urzadzil, teraz rozumiem to spoznienie na MLS :-p

Aronia- a z tymi krawatami i muszkami chodzi o to ze ja je robie;-):-p prosze mozesz zalukac ;-) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214408512045830.1073741826.126742814145734&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160373707449311.36152.126742814145734&type=3

Niespodzianka- cos wymysle ale pewnie gladki czarny bedzie pasowac najbardziej ;) a jestem jeszcze tutaj ale nie mam wszystkiego wystawionego MyLittleSunshine6 on Etsy mozesz smialo podzielic sie z kolezankami ;)

Kasiek- heh dziewczyny juz Ci dokladnie wytlumaczyly co i jak z tym lotem, dlatego my chcemy tez gdzies sie wybrac przed ukonczeniem 2 lat. A gdzie lecicie? 10h czyzby US?

Aylin- my mamy tego kwiatka :szok:

Sylka- no niezle z ta lampa, czyli wybieracie sie na Swieta do PL samochodem?

Munka- ale SUPER niespodzianka! a takie reczne prezenty docenia sie najbardziej, piekna tradycja :tak:

Asik- zdroweczka dla Oliwki :tak:

Polaa- najlepszego dla Wojtusia :-)

Aga- super prezent!!!:tak: kto taki chojny? babcia?

Wiecie, ze u nas chyba byl skok rozwojowy dlatego Aura tak marudzila do tego to przeziebienie, i ciagle testowanie ile mamcia wytrzyma i na ile pozwoli :confused2: ale teraz to zupelnie inne dziecko:eek: Spi dluzej i nie wola mnie od razu po przebudzeniu, pewnie dlatego ze w koncu zaczela wiecej jesc, chce robic na nocnik (sama), zaczela gadac po swojemu zdaniami :-D (smiesznie to brzmi:-p) i odpowiada na pytania tak lub nie :happy: No i juz rzadziej jej sie zdarza walic glowa o podloge na slowo NIE!

hej dziewczynki

Chciałam tylko powiedzieć że żyjemy i dziękuję za życzenia dla Nataszki, niestety coś zaczynamy podłapywać katar ale faszeruję ją wit C do tego swojski sok z malin, tran, maść majerankowa i mam nadzieję że nie rozwinie się nic złego z tego.

Przepraszam że się nie udzielam

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich półtoraroczniaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iwon to że lubię strzelać fotki to wcale nie oznacza że potrafię to robić. Ale jak tylko kompa naprawie to postaram się coś wstawić. Specially for you :)

Sunshine czyżby sen mojego syna miał wpływ na sen Aurelki? Niezły zasięg.
Dodam dla wzmocnienia że Sz od tamtego czasu wstaje o 9:30. Oby i ta wiadomość na A dobrze wpłynęła :))))))

Aga Muńka świetne prezenty dostalyscie.

Złapałam niezłego bakcyla z tym bieganiem. Młody śpi, K w pracy i wróci po 16 a ja już przebieram nogami tak nie mogę się doczekać.

sylka wielkie dzięki!!!

polaa muńka sunshine
do USA na Florydę. Ponoszę koszty tylko biletu lotniczego, bo na miejscu spanie i jedzenie u rodzinki oraz dostępne ich autko:)

aylin masakra z tym uduszeniem od kabelka! Właśnie nie będę nic wypożyczać, bo lecę do rodziny i będę jeździć ich autem a oni nie mają fotelika. Chyba, że na miejscu będzie chciało im się poszukać coś używanego, ale wątpię:/

aga
to się zrelaksujesz:)

Sylka- no niezle z ta lampa, czyli wybieracie sie na Swieta do PL samochodem?

Sunshine tak niestety jedziemy samochodem. Mamy psa i trzeba go tez zabrać. Moglibyśmy wziąć psa do samolotu lecąc do Polski ale później mielibyśmy problem jak go zabrać z powrotem. Niestety Heathrow chętnie wypuszcza zwierzęta ale niekoniecznie chcą je wpuszczać:wściekła/y: Dlatego też zdecydowaliśmy się na samochód. Mój P. już jeździł z naszym psem z UK do PL i z powrotem bez żadnego problemu. Ja bardziej obawiam się jazdy z Szymonem:szok:. Do tej pory z dzieciarnią tylko latałam. Zobaczymy jak będzie.

Alijenka zdrówka dla Nataszki. I zaglądaj tutaj częściej.:tak:

Mlodak podziwiam z tym bieganiem. Ja jakoś nie przepadam za tego rodzaju sportem.

Kasiek nie ma sprawy;-)

My po spacerze i maruda śpi. Mam nadzieje, ze zgłodnieje i zje obiad.

Sylka- tak sie domyslalam, ze macie psa i dlatego samochodem :p znajomi tez maja psa i tylko samochodem jezdza ale do tego maja 2 dzieci ;) A pies czy to samolot czy samochod i tak musi przejsc wszystkie szczepionki i miec paszport a w samochodzie wydaje mi sie, ze bedzie mu wygodniej. A o Szymka bym sie nie martwila pewnie przespi pol drogi :tak:
Alijenka- no w koncu, myslami probowalam Cie sciagnac! zdrowka dla Nataszki :tak:
Kasiek- ale Ci dobrze, moze Disneyland zaliczycie?

reklama
Wiecie co - od rana się bije z myślami czy to powiedzieć wam czy nie. Aby nie zapeszyc

Tys przespała cała noc. W łózeczku sama. Z jednym jękoleniem w nocy do którego nie wstalismy :) Czyli jest jakas nadzieja

Ostatnia edycja:
Do góry