agaundpestka
Fanka BB :)
Aga podejrzewam, że Antek szybko odzwyczaiłby się od cyca, pytanie czy Ty jesteś na to gotowa?
Tylko czy ja kiedyś będę gotowa hmmaga właśnie czy ty jesteś na to gotowa? U mnie na odwrót, od kiedy przychodzi niania, to P sobie to chyba rekompensuje cycem:/ Na szczęście noce mam spokojne.
Czasami bierze go np na zakupyAga a Twoja mama często Ci pomaga w opiece nad bąblem czy jak to jest?Bo piszesz, że miesiąc nigdzie z A. nie wychodziła...
FajnieGabisi przysłała ikeowy wózek z niebieskimi boczkami (mamy już taki, ale nie jest nasz, bo był tu w mieszkaniu po dzieciakach kuzyna), także ten nasz wyjedzie do dziadków i tam będą się maluchy bawiły, a latem będzie w sam raz na działkę. Miniaturowy szklany komplet kawowy ( to tak do zabawy od 3 roku życia), podkładkę wielkie czerwone serce, cukierki czekoladowe z galaretką, ręcznie robione gwiazdki na choinkę (to nasza rodzinna tradycja, zawsze na święta je robimy :-) ) i dla nas Mały Poradnik Życia z kalendarzem na 2014 rok i chusteczki na stół z motywem aniołkówOczywiście kartka z życzeniami z podpisami całej familii, czyli cioci, wujka, taty cioci (brata mojej babci) i moich dwóch kuzynów z rodzinami:-) oni są niemożliwi
![]()
Ja dostałam dziś super prezencik