reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Sto lat i usciski dla poltoraroczniakow :-)

Polaa swietny ten stolik, ale u mnie miejsca brak na kolejnego "grata". L by mnie spakowal razem z klockami ;)

Iwon widzisz sie nie zalapalam na piwko ;-)

Sunshine a wykombinowalabys jakis krawacik, albo muche pasujaca do koszuli w czarno-biala kratke? Masz w ogole jakis inny namiar niz fb, bo ja swojego skasowalam - nie podoba mie sie :-p Tzn jak stworzysz cos specjalnie dla mnie to biore w ciemno :-) A jaka cena?

Aga jak tam malenstwo? A mlody jak reaguje? Mala zazdrosc czy sie opiekuje?

Mloda gratuluje wygranej. Tysiac zl piechota nie chodzi, a ze sie nie zalapalam na wczorajsze opijanie to daj znac kiedy znow stawiasz ;-):-p

Munka wspolczuje tej paskudnej @@@. Dobrze, ze Gabi da Ci odpoczac troche.

Aronia tez bym chyba T obudzila, nie wyobrazam sobie zeby mi sie teraz dziec przestawil i w nocy buszowal.

Asik a ciocia chociaz dziekuje powiedziala ? Mialam jedna taka ciocie, ktora mnie zawsze po drobiazgi wysylala do sklepu jak u niej bylam. Drobiazgi zajmowaly dwie pelne reklamowki i wracalam jak malpa z rekoma przy kostkach. Nie mialabym nic przeciwko gdyby nie mieszkala z wnusiem (kilka lat starszym ode mnie), ale jak twierdzila mezczyzny nie wypada wysylac na zakupy :szok:

Kochane malenstwo testuje dzisiaj moja cierpliwosc. Upodobal sobie tv i wali w niego lapka jak tylko znikne z pola widzenia. Albo patrzy mi w oczy, czeka az powiem "nie wolno' i wtedy wali :confused2: Oczywiscie na odstawienie reaguje wrzaskiem. Wychowanie dziecka wydawalo mi sie znacznie prostsze dopoki nie mialam wlasnego :-)

reklama
aronia nie jesteś sama wczoraj na BB był wątek jak to mama 20-mies. dziecka ma problemy z jego spaniem. Ponoć wstaje do niego setki razy w nocy (przynajmniej 20), a czasami zaśnie dopiero o 2.00. Inna mama napisała, że z jej dzieciem było tak samo i wszystko uregulowało się dopiero w okolicach 3r.ż. I ponoć żaden sposób nie działa, wg pediatry niektóre dzieci tak mają i trzeba przeczekać!

aga alijenka do mnie pisała, że w następnym tygodniu. A więc którego dnia się widzimy bo jestem zwarta i gotowa:) Może wt?

sunshine piękne rzeczy, masz rękę!

nie nadrobię i nie poczytam was, bo łeb mi pęka:////////

Aronia to i dla bejbiszona najlepszego :)

Aga jak tam malenstwo? A mlody jak reaguje? Mala zazdrosc czy sie opiekuje?
Maleństwo malutkie, a Antek chce ją tulić i ogólnie podbiega i całuje :D

aga alijenka do mnie pisała, że w następnym tygodniu. A więc którego dnia się widzimy bo jestem zwarta i gotowa:) Może wt?
Mi pasuje :)
Współczuję bólu głowy.

Sunshine to czekam na jakiś fajny krawacik :) choć mamy jeden i jedną muchę i miał ubrane to po razie :D spineczki to spineczki :)

Dziś dzień drzwi otwartych u mnie :D przyjechała druga siostrzenica :D i wykorzystali ciotkę i zostawili córkę, a sami pojechali na zakupy :D w sumie obustronne wykorzystanie, bo zrobią mi zakupy i nie będę taszczyć ciężkich toreb :D

Widziałyście:
http://www.faithit.com/airline-secret-santa-surprise-passengers-westjet/

Hej
Dzis krotko: wracajac ze spaceru odkrylam piekny szlaczek biegnacy przez caly bok mojego nowego samochodu. Brak slow. Cala para ze mnie uleciala:(

Aronia, all the best dla Bejbiszona. I wszystkich innych dzieciaczkow.

Aga - fajne linie. W przyszłym roku trzeba by z nimi polecieć... tylko o co mogłabym poprosić... ciekawe jakbym sobie wymarzyła ze chcę mieć wagę o 10kg mniejszą to co urządzenia do ćwiczeń by mi dał czy inaczej wyskalowaną a wagę???

Ostatnia edycja:
Pola,Nataszka, Dzieć Aroni - wspaniałości!!!!

Sunshine - suchy pampek!!! Youpi!!;-) zapraszamy na warszawskie spotkania BB :-D

Mlodak- to fajno:-)

MsMickey - co??????? Co za franca to zrobiła!!!!!

Właśnie wpadł kurier z paczką (nic nie zamawiałam,więc byłam w szoku). Okazało sie,ze moja Chrzestna przysłała nam swiateczne upominki:-D

reklama
Do góry