Aylin
Fanka BB :)
Aylin- no po prostu na rekach bede Cie nosic :*
oj to trenowac musisz zacząc bo ja pewnie 2 x tyle co ty waże
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aylin- no po prostu na rekach bede Cie nosic :*
Dobrze,że psa nie mam.Kochane jak ktoras jest chetna wygrac Swiateczna spineczke w Reniferki to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734 dzis moja Perelka bedzie losowac zwyciezcow, Zapraszam![]()

Gratulacje wygranej!!!Dziołchy ale to taki specyficzny konkurs. Chodziło bardziej o ilość zdjęć a dokładniej obiektów sportowych, sakralnych, turystycznych, przyrodniczych itp.
Z koleżanka wzielysmy udział tworząc sztuczny tłum.wysłałam dwa zgłoszenia i przez przypadek logowalam się na drugie konto. Więc oficjalnie ja wygrałam 200zł a ona 1000zl bo na jej konto wysłałam 65 zdjęć a na swoje tylko 15. Alei tak się cieszę z wygranej tylko z odbiorem nagrody trochę komplikacji bo kumpele muszę ściągnąć.
Sto lat dla półtoraroczniaków!!!!
I czy mi się tylko wydaję czy poraz kolejny jest dyskryminacja chłopcówdla chcacego nic trudnego![]()
Kochane jak ktoras jest chetna wygrac Swiateczna spineczke w Reniferki to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734 dzis moja Perelka bedzie losowac zwyciezcow, Zapraszam![]()
Oj to przytulnie w tym Waszym łóżkuBry
Dla Poli, Nataszki i Aroniowego Dziecia - wszystkiego najlepszego z okazji 18-nastki!!!!!!!
Czuję się jakby po mnie w nocy czołg przejechał.... starsze dziecko ostatnio ma etap bania sie w nocy i przychodzi do nas do łóżka, więc śpimy we 4 (Kubuś śpi w łóżeczku), pies nam się uwala na łóżko. Jak robi to z mojej strony, to delikatnie ją informuję, gdzie jej miejsce, ale jak od strony swojego ukochanego Pana, to on nie czuje i piesa to wykorzystuje.
MarcelinkaMoże coś wiecej????:-)
Szacun
Dziec faktycznie ma 1,5 roczku. Urodzil "sie" (co za glupia gramatyka, jakby to tak "sie" latwo odbwalo, a gdzie wspomnienie 26-godzinnej akcji porodowej?
) o godz. 14 :-)
Ale uff, nie
My imienin w zasadzie nie obchodzimy. W rodzinie/wsrod znajomych swietuje sie znane imieniny takie jak Baski, Anki, Zoski, Kryski, Andrzejow, Krzystofow, Ewy i Adamow a reszta ma taryfe ulgowa, o ile sie nie upomni (a sie nie upomina) ;-)Miesiecznic i innych takich tez nie obchodzimy, wiec sie sama z zyczeniami nie wyrwalam a tu taka niespodzianka
:-)
) Niespodzianka wymysla zagadki z lugurem, agaundpestka z waga, to ja tez chcialam a tu cicho sza 
Potem niewiele lepiej. Glebiej zasnal o 9 rano
Ja spalam w sumie moze 2 godziny. Rano bylam wiec bezwzgledna (zeby nie powiedziec msciwa
) i go obudzilam. Nie dam przestawic dnia z noca, zwlaszcza, ze monsz daleko daleko (jakies 6-7 godzin od domu)