• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Pola wszystkiego najlepszego z okazji 1,5 roczku

Młodak - gratulacje i chętnie zobaczę zwycięskie zdjęcie. Kurtki najczęsciej kupuje w H&m , a ostatnio W Koniczynce (QF), bo promocja była na otwarcie sklepu internetowego.:)

Iwon - alkoholizujesz sie stanowczo za często;-)

Alijenka - gdzie jesteś?????????

Munka - podpisuje sie pod słowami Iwon;-)

Asik - jak gardło???

Ostatnia edycja:
młody dopiero przed chwilką zasnął:baffled: uffffffff

Aronia idź do salonu (Plus, Play, Orange i nie wiem jakie jeszcze są) i tam bez problemu dostaniesz zwykły tel

Polaa fajny ten stoliczek z klockami

Iwon, napiłabym się z Tobą piwka ale gardzioł jeszcze boli a mam tylko takie z lodówki i wolę nie ryzykować:sorry: D. ma tak, że jak nauczy się nowego słowa to przez kilka dni trzeba mu je mówić by powtórzył a później już tak sam z siebie gada

Niespo, haha a ja myślałam, że literki Ci się pomyliły (wyrapulają):-D I co to ten lungur?
Damian też ostatnio przechodzi jakiś bunt- krzyczy i tupie nóżkami jak czegoś nie dostanie.

Młodak gratuluję wygranej:tak:

Iwon, Andzia- niom,nawet i mnie się to zdarza:-) głównie raz w miesiącu ( @ ) ;-)
Poza tym byłam dziś z G prawie cały dzień u MsMickey,a ona potrafi człowieka wykończyć - wiecie...czuj sie jak u siebie w domu - weź zmiotkę i zamiataj i takie tam inne ;-) ale poza tym było jak zawsze,my w jednym pokoju,panny G w drugim i tylko po jedzenie przychodziły :-D

Mlodak- gratulejszyn!! Jaka nagroda! :-) pokaż fotkę.

Teraz leże w wyrku z postanowieniem nie zaglądania przed pojsciem spac na BB :-) ostatnio chodze zdecydowanie za późno spac. Muah!!

Hej,
Jestem, jestem...
Ciagle wkurzona na ta glupia apke ale przeciez bez bb zyc nie moge;)

Munka, tiiaaa... sa duze minusy nie bycia gosciem od swieta i wlasnie je odkrylas;)
Poza tym dziewczyny wybawily sie, nacieszyly soba:) fajnie popatrzec.

Mlodak gratulejszyn:):):) poka fote:)
Moja fota w ramach chwalenia sie rozwojem ciastkarskim:)

Załączniki

• 1386831357450.jpg
    1386831357450.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 41
No tak spotkanie czerwcówek udane : Munka pada na pyszczek,a MsMickey taka wypoczęta,ze ciastka z samego rana piecze:-D
Aronia - jeszcze tylko dwa dni i odpoczniesz:happy: nie wiem czy dobrze kojarze,ale twój bejbiszonek kończy dziś (chyba) 1,5 roczku, wiec wszystkiego najlepszego dla niego

Alijenka - wszystkiego naj naj naj dla Nataszki

U nas noc okropna. Mati w prawdzie ładnie spał, ale Adrian nie mogł spać przez katar i tłukł sie po mnie od 1 do 2;30 :-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :)

Aronia - sto lat dla dziecia :) hmm a czy on imienin dzis nie ma?

Młodak a to nie to na które glosowałyśmy gdzies tam kiedys?

Muńka. MsMickey - zazdrzaszczam wam tych spotkań.

Sunshine - dzis jade po czapkę - profilaktycznie masz odłożoną :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry