reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja też miloku - 5 czy 6 - a ja mam oczy otwarte.. Ale nie wstaję, chyba, że psy wyprowadzam na spacer, a potem wracam do łóżka :tak: Tyle, że potem to już taka drzemka, nie jestem w stanie zasnąć tak solidnie, żeby odpocząć..

reklama
miloku jestem - ale dopiero teraz ;-) Choć poszłam spać koło 2 :)szok:) o 6 już byłam na nogach. Wyprowadziłam pieski i pomęczyłam się jeszcze w łóżku, aż do teraz.. Obudził mnie sms z życzeniami ;-)

Przy okazji chciałabym i Wam złożyć życzenia świąteczne :happy:

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia!

Wesołych Świąt!!!

Życzy malaga z mężem i synusiem :-D

Migren nie mam i bardzo mnie to cieszy :tak: Bardzo rzadko mnie głowa boli, na zmianę ciśnienia czasem..

Ale za to mam nową dolegliwość - odbija mi się strasznie :szok: Zwłaszcza jak sie położę to mi się wszystko cofa... No i mdli mnie ostatnio.. To pewnie od tego, że macica się powiększa i pewnie już uciska jelita i żołądek.. Co to będzie w 9 miesiącu?????? :szok: :-D

no to jestem i ja :-)
mam dzisiaj do zrobienia galacik, bo wczoraj mi sie kompletnie nie chcialo :-D
czujecie, ze dzisiaj wigilia??

bo ja nie :szok: :-D

agutek na takie ciagle migreny moja mama cierpi.

ja to tylko tak od przypadku takie miewalam , ale wciazy dosyc czesto.

moja mama co jakis czas ma serie kroplowek i 2 dni lezy podlaczona do wodopoju a potem ma spokoj na jakis miesiac poltora i znowu kroplowki:tak:
ale przynajmiej narazie jej pomaga.

te moje bole w ciazy zrobily sie tak uporczywe ze jak mnie taki porzadny zlapie to az rycze i mdleje i wymiotuje z bolu:szok:

a cocodamol srednio pomaga , nawet w poloczeniu z okladami z lodu , masazem slowy i mascia chlodzaca.
cocodamol pomaga tylko jak jest to raczej taki normalny do zniesienia bol:tak:
przy tym drugim nic nie pomaga:no: :no:

miloku wspolczuje
mi omdlenia nie zdarzaja sie, ale bol niestety okropny
zauwazylam, ze wystarczy iz jestem zmeczona i od razu przylazi migrena
do tego na zmiane pogody

nic tylko se leb obciac i bedzie spokoj :baffled:

Migren nie mam i bardzo mnie to cieszy :tak: Bardzo rzadko mnie głowa boli, na zmianę ciśnienia czasem..

Ale za to mam nową dolegliwość - odbija mi się strasznie :szok: Zwłaszcza jak sie położę to mi się wszystko cofa... No i mdli mnie ostatnio.. To pewnie od tego, że macica się powiększa i pewnie już uciska jelita i żołądek.. Co to będzie w 9 miesiącu?????? :szok: :-D

malaga znam to
nasila mi sie to glownie wieczorem
klade sie i ogladam tv i zaczyna sie jazda - wszystko sie cofa, odbija, piecze w gardle...bleeeeeee :sick:

no dziewczynki, na szczescie juz nie duzo nam zostalo do konca ;-)

ja rowniez chcialabym zlozyc wam zyczenia:

Świąt spędzonych w radości z najbliższymi
upragnionych prezentów pod piękną choinką
spełnienia wszystkich marzeń - tych dużych i tych maleńkich
a przede wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieciątek

życzy Agutek :happy:

christmas-tree-decorated.jpg

Agutek
nie wiem czy czuje, że wigilia :dry:
ale czuje, ze jest inaczej jak codzień, bo sie nie stresuje, ze zaraz mąż pojedzie do pracy :-p

ja wlasnie gotuje zupy
grzybową i barszcz

i to by było na tyle

juz nic więcej nie robie
tylko LABA :cool2::cool2::cool2:

a wieczorem....
Pariska rozpakuje prezenty od Gwiazdorka, strzelimy z 500 fotek :laugh2:
i...
pakowanko na wyjazd :cool2:

reklama
ja juz mam wszystko gotowe :happy:

teraz sobie slucham swiateczna polska stacje, ktora troszke mnie w ten klimacik wkreca ;-)
zaraz ide sie pieknic i do rodzicow mykamy na wyzereczke :-)

maz robi sobie calodniowa glodowke, zeby wiecej zmiescic wieczorem smakolykow :-p

Do góry