reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

nadzieja nie kazdy ma szczescie zyc w takiej 'idealnej' rodzinie
Ludzie tego nie rozumieja dopoki samych ich to nie spotka. Nie wiesz co Cie czeka w przyszlosci, czasem pod wplywem innych palma nawet tym idealnym odbija.

Ja mam nauczke na przyszlosc - nie remontowac czegos dopoki to nie jest prawnie przepisane... zrobilam ten blad (poczatki malzenstwa) raz i wiecej nie mam zamiaru.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na podziały majątku inaczej patrzę . Moi rodzice mieli mieszkanie na Śląsku i pytali czy ja chce bo byłam w związku który miałbyc stałym hehe ale sie rozsypalo i powiedziałam ze ja mieszkania nie chce. Moj brat je teraz ma i nikogo spłacać nie musi bo ja i moja siostra tego nie chcemy... Rodzice maja tez dom i jeśli siostra będzie chciała to tez sie zrzekne i niech bierze mieszka. I nie jest tak dlatego ze siedzę w Norwegi tylko to tak samo przychodzi. Znam rodziny które biją sie o spadki i podziały majątków . Niektórzy maja by swój dom a jeszcze im mało, oczekują wielkiej spłaty od rodzeństwa które na to najczęściej nie stać ! Z super rodzeństwa stają sie wrogami - nie pojmuje tego! Dla mnie rodzice i rodzeństwo to moja najprawdziwsza rodzina i w ogień byśmy za sobą skoczyli. No ale każdy ma inne podejście i spojrzenie na dane sprawy! Ja cieszę sie ze nie ma u nas z tym problemu! Rzeczy materialne tak naprawdę maja gowniana wartość ! To właśnie be rodziny stajemy sie nikim ....

czyli według ciebie powinnam olać dom babci tzn. dół, bo dostaliśmy z mężem tzn on dostał od rodziców dom?
nie mówie ze sie kiedys rozejdziemy bo kocham go nad zycie i nie planuje odejscia mam nadzieje ze on też nie, ale gdyby to on ma dom ja zostaje z niczym bez dachu nad głową i pieniedzy.

nadzieja nie kazdy ma szczescie zyc w takiej 'idealnej' rodzinie

Ja mam nauczke na przyszlosc - nie remontowac czegos dopoki to nie jest prawnie przepisane... zrobilam ten blad (poczatki malzenstwa) raz i wiecej nie mam zamiaru.

my już tutaj zrobilismy łazienke na która wydalismy 13 tys. około.
najgorsze jest to ze kot podrapał tapety na korytarzu i lekko w sypialni, i bede musiała to naprawic jesli się wyprowadze...:/
pozwolilismy mu na to bo w planach mielismy to wyremontowac i wynajmowac. a teraz co wyromontuje i mam oddac ojcu?? kty ma mnie kompletnie w tyłku??:/

karla walcz do konca. jesli nie bedziesz miala nawet z tego pożytku to masz finansowe zabezpieczenie dla Was i dzieci.

Ostatnia edycja:
Iwonka chodzi Ci o te balerinki w czarne kropeczki? Jakiś konkretny rozmiar? Wysyłka za granicę nie jest dla mnie żadnym problemem, to tylko zależy od Ciebie, bo Ty pokrywasz koszty wysyłki:)

Karla to normalne, że chcesz mieć jakieś zabezpieczenie finansowe, mimo tego, że macie z M dom:tak: A tych strat co kot narobił to ja bym na Twoim miejscu nie naprawiała, bo niby z jakiej racji? Czemu masz wkładać kolejne pieniądze w coś co nie będzie Twoje?

Tylko wiesz moja babcia kiedy powiedziala w klotni ze jesli zamierzan sie wyprowadzac to mam naprawic to co nasz kot popsul... i moj maz tez powiedzial ze jesli tego nie dostane to on ani grosza tam nie wlozy... a ja sama nie wiem co zrobic:-(

bubbles tak ;) no to warto wiedziec :) dziekuje za informacje :) Powiedz mi tylko jaki czas oczekiwania od zlozenia zamowienia do wysylki.
Jak juz bedzie tak daleko to sie z Toba skontaktuje :)

karla a masz rachunki za remont? I materialy ktore tam wlozylas?
Jesli tatusiek taki madry to niech za remont zaplaci...
Ja bym do tego mieszkania juz ani grosza nie wlozyla.

Pytanie z innej beczki: macie jakies sposoby na kamien nazebny? Mialam sciagany kamien we wrzesniu. Kawy nie pije, nie pale i mi znowu wrocil :( Przeszkadza jak diabli.

I ja znowu panikuje niepotrzebnie ;)
Podobno temperatura moze wzrosnac po owulacji dopiero 4 dni po niej :) Matko stresuje mnie te mierzenie ;)

Domka
udanych zakupow!

Ameliee niezaleznie czy sie cos ma czy nie to sie walczy o swoje. od przybytku glowa nie boli zwlaszcza gdy posiada sie dzieci.

reklama
Do góry