reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniam spokojnie M.autko i kinderka bo ciuchy ma i na zapas więc nie kupowałam niepotrzebnie. Szczęśliwy był jakbym mu nie wiem ile rzeczy kupiła
jedynie czego szukam to piżamki ale ceny niektórych są kosmiczne
jedynie czego szukam to piżamki ale ceny niektórych są kosmiczneAgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ostatnio się na rozmiarówkę nie załapałam i właśnie czekam i poluje :-)
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny czy ktoras moze kupowala fotelik samochodowy dla starszaka od 15kg??? Bo musze dla Julika kupic cos w rozsadnej cenie zeby Alicja od wiosny przejela jej Recaro. Nie chce wydawac kasy na te przejsciowki dla maluchow itd wiec tamten bedzie dla Ali a Julci chcemy kupic nowy juz duzy. Pocecicie cos?? 
Ella polecam Ci blog - mnie chyba podesłała Aniam. Facet jest też aktywny na FB i jak do niego pisałam to migiem odpisywał. Bardzo profesjonalny sprzedawca, ma sklep stacjonarny we Wrocku i z pewnością pomoże a na blogu masz mnóstwo recenzji i przydatnych info: Foteliki samochodowe oczami sprzedawcy: Panie! A ten fotelik to ile ma gwiazdek?
Ella my kupiliśmy taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: DIONO fotelik MONTEREY 2 15-36kg z ISOFIX / ISOFAST
cena przystępna z testacg zrezrzeniowych na takim samym poziomie jak te 1000zł więc bezpieczenstwo takie samo, ma dwa chowane pojemniczki na napoje - nasza Julka ubustwia.
Fajny materiał, łatwo sie czyści i co ważne fotelik jest regulowany w góre i na szerokości więc z zimową kurtką nie mam problemu a na lato zwerzam i jest luz
cena przystępna z testacg zrezrzeniowych na takim samym poziomie jak te 1000zł więc bezpieczenstwo takie samo, ma dwa chowane pojemniczki na napoje - nasza Julka ubustwia.
Fajny materiał, łatwo sie czyści i co ważne fotelik jest regulowany w góre i na szerokości więc z zimową kurtką nie mam problemu a na lato zwerzam i jest luz
Laski a ja potrzebuje porady nt plecaków szkolnych. Na co zwrócić uwagę itd. W. się plecak rozjechal i musze jej nowy kupić. Wiem, ze był kiedyś taki temat ale nie mam czasu szukać. Za kazde info będę wdzięczna:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wronia ja patrzyłam na wagę, usztywnienia (przede wszystkim plecy, dół tornistra), profilowane szelki
no i żeby miał odblaski (ale to tornistry juz chyba wszystkie mają...)
no i żeby miał odblaski (ale to tornistry juz chyba wszystkie mają...)reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Wronka dla mnie najważniejsza waga, tył plecaka z materiałów przepuszczających powietrze, paski ergonomiczne, z wypełnieniem dość grubym aby nie uciskały ramion, z regulacją aby można było równomiernie rozłożyć ciężar na ramionach. Odblaski na bank muszą być , ja jeszcze dla chłopaków miałam plecaki które miały specjalny pokrowiec przeciwdeszczowy
Dół plecaka był bardzo sztywny i miał 4 malutkie nóżki.
Dół plecaka był bardzo sztywny i miał 4 malutkie nóżki.
Podziel się: