reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam spokojnie M.autko i kinderka bo ciuchy ma i na zapas więc nie kupowałam niepotrzebnie. Szczęśliwy był jakbym mu nie wiem ile rzeczy kupiła :tak: jedynie czego szukam to piżamki ale ceny niektórych są kosmiczne

Dziewczyny czy ktoras moze kupowala fotelik samochodowy dla starszaka od 15kg??? Bo musze dla Julika kupic cos w rozsadnej cenie zeby Alicja od wiosny przejela jej Recaro. Nie chce wydawac kasy na te przejsciowki dla maluchow itd wiec tamten bedzie dla Ali a Julci chcemy kupic nowy juz duzy. Pocecicie cos?? :)

Laski a ja potrzebuje porady nt plecaków szkolnych. Na co zwrócić uwagę itd. W. się plecak rozjechal i musze jej nowy kupić. Wiem, ze był kiedyś taki temat ale nie mam czasu szukać. Za kazde info będę wdzięczna:-)

Wronia ja patrzyłam na wagę, usztywnienia (przede wszystkim plecy, dół tornistra), profilowane szelki :tak: no i żeby miał odblaski (ale to tornistry juz chyba wszystkie mają...)

reklama
Wronka dla mnie najważniejsza waga, tył plecaka z materiałów przepuszczających powietrze, paski ergonomiczne, z wypełnieniem dość grubym aby nie uciskały ramion, z regulacją aby można było równomiernie rozłożyć ciężar na ramionach. Odblaski na bank muszą być , ja jeszcze dla chłopaków miałam plecaki które miały specjalny pokrowiec przeciwdeszczowy:tak: Dół plecaka był bardzo sztywny i miał 4 malutkie nóżki.

Do góry