reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
He he Rurka wybredna ta Twoja córunia:) wie co najlepsze od młodych lat:)
Mój Mikołaj upodobał sobie smoczki Canpol Babies, które są baardzo tanie:) jeden kosztuje niecałe 5 zł:) oszczędne mam dziecko:) to są smoczki silikonowe oczywiście:)
A jeśli chodzi o butelki to on nie używa butli odkąd skończył rok... Pije z normalnego kubka, przez rurkę, z butelek z "dziubkiem" takich jak np Kubuś play ma albo z normalnej butelki, ale tak to zdarza mu się jeszcze czasem trochę oblć bluzeczkę:)

Mea łóżeczko fajne i cena promocyjna. A materac to masz racje trzeba mieć swój nowy, bo ten pewnie posikany wygnieciony już jest.

reklama
Mea fajne łóżeczko i cena też. Też uważam, że materacyk trzeba nowy, tylko powiedzcie mi jakie są najlepsze? Teraz tyle tego na rynku... ja myślałam o tym 3warstwowym gryka-pianka-kokos. Proszę doświadczone mamuśki o poradę :)
A mi dziś męża siostra powiedziała, że swojemu małemu kupili nowe łóżko i jak chcemy to na ODDA ZA DARMO (!) to łóżeczko co mieli, a mieli takie:
25.jpg

Fajne jest, prawie niezniszczone, zawsze mogę ustawić z przodu ten bok, co u nich był tyłem. No i powiedziałam, że weźmiemy ale ja nie chcę za darmo (jakoś mi głupio, niby rodzina, no ale...) więc kupię jej małemu jakąś fajową pościel i będzie ok, choć ona ma opory, że i tak nic nie weźmie a łóżeczko by zgniło w piwnicy jak my nie weźmiemy. Co wy na to, chyba dobry biznes zrobiłam:laugh2: tylko nowy materac i komplet pościeli kupię. A zaoszczędzone pieniążki przeznaczę na lepszy fotelik :tak:

Do góry