L
ladybird76
Gość
Mikuś, piękne, wszystkie cuda. Piękne wzory i kolory, mój gust! Cud malina!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mikuś, piękne, wszystkie cuda. Piękne wzory i kolory, mój gust! Cud malina!
w irlandii w tesco byly duze rozmiary - znaczy rozmiar taki jak w innych sklepach ale ciuszek wiekszy byl [niewiem jak w pl]Byłam dziś w tesco i kupiłam 5pak body z krótkim rękawem. Tylko w sumie wzięłam rozmiar newborn, a tam z tyłu napisane, że to jest 50cm a ja chciałam 56... porównalam z kaftanikiem 56cm i nie są mniejsze. Może w tesco to inna rozmiarówka jest?? jak będą za małe to oddam siostrzenicy dla lalek![]()

w irlandii w tesco byly duze rozmiary - znaczy rozmiar taki jak w innych sklepach ale ciuszek wiekszy byl [niewiem jak w pl]
wlasnie ktos pisal ze bedzie kupowal uni-sex, ja np corce kupowalam komplety kafta i spodenki zolte, rozowe, zielone i niebieskie - i jak by byl chodok to i ubierze a cora zle w tym nie wygladala [no moze chlopak rozu nie ubierze]
takie cos:
Zobacz załącznik 603139Zobacz załącznik 603140
[[powiem przy okazjii ze se bardzo sprawdzily takie ciuszki]]