reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
Sprzedam wózek EasyWalker duo - czerwony - za 2200,-
w skład zestawu wchodzi:
- wózek (stelaż)
-2 gondole
-2 komplety adapterów do fotelików maxi cosi
-folia przeciwdeszczowa do spacerówki i gondoli
-wszystkie rurki pozwalające zamontować różne kombinacje spacerówka/gondole, gondola/gondola, gondola/fotelik samochodowy
- możemy się domówić na sprzedaż fotelików Maxi Cosi Cabriofix (ok 2 miesięcy)
Wózek do obejrzenia w okolicach Wrocławia. Zdjęcia mogę podesłać na maila.

Od wielu lat wózek Easy Walker DUO jest używany zarówno przez rodziców bliźniąt jak i rodziców dzieci w różnym wieku. Istnieje możliwość używania dwóch siedzisk spacerowych, gondoli i siedziska lub dwóch gondoli, jak również jednoczesnego montażu gondoli lub siedziska spacerowego razem z fotelikiem samochodowym Maxi Cosi Cabrio lub CabrioFix. Idealnym rozwiązaniem dla rodziców bliźniąt jest możliwość montażu dwóch fotelików samochodowych jednocześnie. EasyWalker DUO wyposażony jest w pałąk bezpieczeństwa, kosz na zakupy, dwa siedziska spacerowe i folię przeciwdeszczową. Gondole dostępne są w wyposażeniu dodatkowym.
Zalety wózka EasyWalker DUO: - możliwość montowania siedzisk, gondoli i fotelików samochodowych w różnych kombinacjach - możliwość jednoczesnego zamontowania dwóch fotelików samochodowych Maxi Cosi CabrioFix na stelażu wózka DUO! - cztery duże pompowane koła z możliwością blokowania do jazdy na wprost - amortyzatory tylnych kół - rączka z regulacją wysokości - dwa niezależne wygodne siedziska spacerowe - budka z dodatkowym ekranem przeciwsłonecznym, - pięciopunktowe pasy - odpinany pałąk bezpieczeństwa - przestronny, zamykany kosz na zakupy - wygodny podnóżek - folia przeciwdeszczowa dostępna w wyposażeniu standardowym.
Wymiary i waga: Waga: 17 kg Szerokość: 76 cm Max waga dzieci: 2 x 15 kg Max obciążenie kosza na zakupy: 2 x 5 kg Max obciążenie wózka: 44 kg Wymiary po złożeniu: 89 x 76 x 50 cm Wymiary po rozłożeniu: 109 x 76 x 116 cm Wymiary gondolki: 80 x 34 x 56 cm Max obciążenie gondolki: 9 kg

Co do ciuszków został tylko dresik H&M na 56 reszta sprzedana :-)

No i znalazłam czas na wystawienie laktatora
CENA 150zł + 9zł wysyłka

Kupiłam go na ebay-u, zgodnie z niepisaną zasadą sprzedaje go za 50% tego co ja płaciłam. Laktator elektryczny na dwie piersi, można ssać tylko jedną.
Mi uratował laktacje po cesarce, można używać na baterie, regulowana siła ssania. Ja używałam go z zasadą 3-5-7 i daje rewaluacyjne efekty do dziś dnia karmie.

W skład wchodzą:
- 2 pojedyncze laktatory na piersi
-2 butelki
-2 smoczki do butelek (możliwość zdjęcia butelki z laktatora i od razu podania dziecku)
-2 podstawki pod butelki
-zasilacz z przejściówka na nasze gniazdka
-instrukcja w języku ang.
-worek chłodzący
-wkładki laktacyjne
-torba
- oryginalne pudełko

IMG_7840.jpg
IMG_7838.jpg

Załączniki

• IMG_7840.jpg
    IMG_7840.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 193
  • IMG_7838.jpg
    IMG_7838.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 169
Sprzedam 2 kurteczki misie,stan bardzo dobry,moi chłopcy nosili je od roku do 2 latek,naprawde polecam,40zł/szt,,Wózek instep flash dla bliźniąt lub rodzeństwa z folia przeciwdeszczowa i spiworkami za 700zł(kupiony za 1500)Laktator ręczny avent z buteleczką,kupiony za ok. 140zł sprzedam za 70,raz użyty

Załączniki

• SDC11494.jpg
    SDC11494.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 97
  • ogłoszenie.jpg
    ogłoszenie.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 125
Sprzedam:
IMG_1930.jpgIMG_1929.jpgBluzy "misie" 5 10 15 rozmiar 62

IMG_1933.jpg Kombinezon "miś" rozmiar z metki 6-9 miesięcy (tak naprawdę ja bym określiła 4-7 miesięcy) THE CHILDREN`S PLACE

IMG_1935.jpg Sukienka do chrztu rozmiar 68 COCCODRILLO dodam gratis opaskę na włoski oraz rajstopki (ubrana tylko raz)

IMG_1936.jpgIMG_1938.jpgIMG_1939.jpgKomplet do chrztu (marynarka, spodnie, body jak koszulka polo) rozmiar 68 COCCODRILLO dodam kaszkiet biały. Ubrane tylko raz.

Więcej informacji na priv.

Załączniki

• IMG_1930.jpg
    IMG_1930.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_1929.jpg
    IMG_1929.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_1933.jpg
    IMG_1933.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_1935.jpg