reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka bądź dobrej myśli mam nadzieje że miło się dzis zaskoczysz. Ja zaeaz jade na punkcje. Dziekuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow na pewno się przydadzą. Dam znać jak tylko dam rade. Pozdrawiam i również trzymam kciuki za reszte.

reklama
Witam. wyjeżdzam za chwilę do kliniki. Mam nadzieję że ustalimy dziś plan zadawalający z doktorkiem.
Mam też zamiar wziąć recepty na leki stymulujące i kupić je po raz pierwszy nie u nich, zobaczymy jaka bedzie reakcja:baffled:bo w Bytomi na gonalu F 900 oszczędzam 270 zł a ja biorę 2 takie opakowania plu jeszcze 450:sorry2:

Zuzia2011 dziś usłyszysz bicie serduszka :)
GizaS - kciukasy za wizytę
Bziumelka - Mimo wszystko trzymam kciuki,żeby to nie były objawy @owe a fasolkowe
majka201 -
&&&&&&&&&&&& za piękne komóreczki :)

Czy ktoras z was ma karte do diagnostyki?? Bo ja mam problem z zalogowaniem i nie wiem czy ona chodzi odrazu czy dopiero jak bedzie wstukany pierwszy wyniki??

Cześć dziewczyny:-)

Bziumelka - Trzymam kciuki za Twoją bete:tak:. Ja mam kartę z diagnostyki. Od razu powinno wyjść w Twojej historii że miałaś dziś pobraną krew a wyniki są jeszcze nie wykonane.
Co do dawstwa to jak najbardziej możesz oddać ze wskazaniem tylko wcześniej wiadomo trzeba o tym fakcie poinformować klinikę.

Olusia - ja raczej zaopatrzę się w te suplementy głównie po to żeby moje komórki "podrasować" bo jak pamiętasz moje amh to zaledwie 0,69 . U Ciebie inna sprawa jest bo masz wysokie amh ale i tak myślę , że warto się wspomóc. Ja kończę ostatnie antybiotyki i 30 stycznia okaże się co dalej. Więc nie wiem jeszcze kiedy zacznę brać te witaminki.

Madzia76 - Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki:-)

Kinga - Ja też jestem zdania jak Labo , że bez powodu nam tego progesteronu nie dają zwłaszcza , że poprzez punkcję nie ma w naszych organizmach ciałka żółtego a i podobnie jest przy crio czyli trzeba wspomóc organizm. Masz zwiększoną dawkę i ok , teraz relaks i tyle. Miłej lektury;-)

elleni - Widzę , że dziewczyny odpowiedziały Ci już na temat luteiny ale jak coś możesz też wybrać się do apteki i poprosić o lek a receptę donieść później. Wiadomo że lepiej zrobić tak w zaprzyjaźnionej aptece gdzie Panie Cię znają ale raczej problemu nie powinno być. Ja już nie raz tak robiłam.

dorotav -
Czyli u Ciebie jest tak jak i u mnie , lekarz ręce załamał i nie miał odpowiedzi co jest nie tak. Bardzo dobrze robisz , że idziesz do immunologa. Ja Ci powiem , że ucieszyłam się jak wyszły mi te wirusy bo przynajmniej jest się czego przyczepić i jest co leczyć a nie jak zawsze wszystko wyglądało super a rezultat gorzej niż marny. Także nie martw się będzie dobrze.
A jeżeli chodzi o badania immunologiczne które lekarz mi zlecił do napiszę Ci je wieczorem bo sporo tego było i nie pamiętam wszystkiego.

agitek -
Czekam z niecierpliwością na Twoją bete , chociaż jestem pewna już Twojego wyniku:tak:

Almek - Jak widać sama nie jesteś , ja też myślałam , że jakiś ufoludek jestem , że muszę od innej kobiety komórki brać ale powiem Ci , że jest to już niestety globalny problem. Sama nie raz jak miałam transfery to prawie za każdym razem była przynajmniej 1 dziewczyna która korzystała z dawczyni.
A te nasze rozterki to też masakra jakaś , bo nie wiadomo co lepsze i co przyniesie w końcu nasze upragnione szczęście. No ale póki co walczymy dalej:tak::tak::tak:

Lilia - No to czeka Cię wylegiwanko. Kiedy masz zabieg. A jak tam wyniki M wyszły? bo widzę , że jednak Provita zostaje.

Giza - Na pewno zadowoleni nie będą , że chcesz gdzieś indziej leki kupić ale nie ma się czym przejmować bo kilka set złotych zaoszczędzonych to nie jest nic. Potem wydasz je lepiej na dzieciaczka;-)

Ostatnia edycja:
Zuzia - trzymam mocno kciuki za wizytę. Mooooooooooooooooooocno:)
Giza - mnie dr M bez mrugnięcia okiem przepisał receptę. Myślę, że z dr Cz byłoby gorzej...
Lilia - a gdzie będziesz miała laparo? Ja 4 lata temu miałam - przyszłam wieczorem a rano mnie wypuścili tylko miałam tam koło hotelu Tychy. Kurde jak to się nazywa:) na NFZ.
Bziumelka - z betę wysoką &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Czy ktoras z was ma karte do diagnostyki?? Bo ja mam problem z zalogowaniem i nie wiem czy ona chodzi odrazu czy dopiero jak bedzie wstukany pierwszy wyniki??

Bziumelka
- ja mam z diagnostyki kartę. Żeby się zalogować na necie na wyniki musisz wpisać dane z kartki dodatkowej ( tam jest hasło i nick do wpisania). Tam od razu widać zlecenie, które złożyłaś.

Do góry