reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja rowniez zycze wszystkim Marcoweczkom cudownego 2007 roku, lekkich porodow, wspanialych dzieciaczkow, malo problemow a duzo pieniazkow:-):-)

a my tez dosyc kameralnie, sami domownicy (5 osob),najwyzej przejdziemy sie na miejscowy plac zobaczyc czy tam sie cos dzieje, ale nie zamierzam sie wybierac nigdzie daleko od domu, gdzie sa tlumy ludzi, nie ma gdzie usiasc i brak toalet:laugh2:

reklama
My siedzimy w domku, sami.
Ma to jednak swoje plusy - bede mogla sie polozyc spac kiedy bede chciala ;-)
Szampan zakupiony, zeby wypic symboliczna lampke i juz :-)

Mam jednak nadzieje, ze za rok uda sie cos fajnego wykombinowac i nie siedziec w domku.... :rolleyes:

Ja wyszłam z tego samego założenia, że zostaje w domu bo jak mnie przyciścnie leżenie to w domu najwygodniej. Szampana to nie wiem czy sie napiję bo po tych paru miesiącach niemal całkowitej abstynencji to po 3 łykach piwa czy wina mi się nogi gumowe robią ;).

:-D:-DAgutek, niezla przygode mialas:laugh2:

my na szczescie nie mamy takiego problemu, bo mamy dojscie z obu stron lozka, wiec nikt nie musi przez nikogo przeskakiwac:-)

za to uwielbiam herbate i ubolewam nad tym, ze nie pijam jakiejs takiej zdrowej - typu zielona - tylko najzwyklejsza czarna, a ona ponoc za najgorszy syf jest uwazana :eek: a wypijam tak 2 do 4 dziennie :sick:

oj, u mnie czarna herbatka tez obowiazkowa, ale staram sie teraz nie wypijac dziennie wiecej niz 2:-)ale za to kawy w ogole nie pije, moze dlatego tak ta herbatke musze koniecznie na sniadanie wypic:-)

NO TO MAMY IMPREZKE NA BABYBOOM :-)

WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE !!
żABY NAM WSZYSTKO łATWO POSZłO :tak:;-)

ZDROWIA, MIłOśCI I RADOSCI !!

I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO NOWOROCZNYCH ŻYCZEŃ.

ŻEBYŚMY W TYM NOWYM ROKU WSZYSTKIE SZYBKO I BEZ PROBLEMÓW ZOSTAŁY MAMUSIAMI ZDROWYCH DZIECIACZKÓW.
DLA WIĘKSZOŚCI Z NAS BĘDZIE TO DEBIUT A DLA KILKU JUŻ NIE ALE ZAWSZE TO NOWY CZŁOWIEK I NOWA RZECZYWISTOĆ. OBYŚMY PODOŁAŁY TEMU WYZWANIU :).

A POZA TYM ZDROWIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I WIELE WIELE RADOŚCI I MIŁOŚCI.

Marcóweczki!

Aby ten rok był pasmem samych sukcesów prywatnych i zawodowych, pełen szczęścia, zdrowia i miłości, obfitujący w kasiorkę, ale przede wszystkim w piękne i zdrowe dzieciaczki!

Fajerwerki-Wianki-6.jpg

reklama
usypiałam córke i usnęłam z nią :eek:
dobrze, ze obudziłam się teraz a nie rano :eek:

wiecie, ze tutaj chyba nie strzela się z fajerwerków na sylwestra :dry:
cicho za oknem jak makiem zasiał :szok:

Do góry