reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergeevna super stronka dzięki :) mam nadzieję, że tak jak lekarz mówił będzie nie na 80% a na 100% dziewczynka bo tak mi się spodobało imię Nadia.. mała Nadka :) i imię nawet pasuje do znaku zodiaku :)

Martittka mnie się bardzo podoba Nadia, ale mój M. protestuje :((((((((

No my to już przechodziliśmy przez kilka różnych imion ale jakoś tak zawsze myśleliśmy o dziewczynce więc liczymy, że tak będzie :) Mężulek jakoś zaakceptował na chwilę obecną Nadkę ale to się jeszcze może Mu zmienić :)

u nas "i tak będzie Gabrysia".. tak mąż podsumowywał starania o synka ;-)
synek - Adam, Filip, Marcin albo Rafał... ostatnio najbardziej RAFAŁ :D

jak czekam na Lili - Liliana :tak: lekarz jeszcze nic nie mówi na temat płci, a mnie się dziewczynka śni po nocach :confused::confused: mąż troszkę nie dowierza, więc zobaczymy... z imieniem dla chłopca mamy większy problem, ale czasu jeszcze mnóstwo :-):-):-)

No my to już przechodziliśmy przez kilka różnych imion ale jakoś tak zawsze myśleliśmy o dziewczynce więc liczymy, że tak będzie :) Mężulek jakoś zaakceptował na chwilę obecną Nadkę ale to się jeszcze może Mu zmienić :)

Dziś byliśmy u lekarza - Nadia Tatiana na 100% :) tak się cieszymy :)

reklama
jak czekam na Lili - Liliana :tak: lekarz jeszcze nic nie mówi na temat płci, a mnie się dziewczynka śni po nocach :confused::confused: mąż troszkę nie dowierza, więc zobaczymy... z imieniem dla chłopca mamy większy problem, ale czasu jeszcze mnóstwo :-):-):-)

My sobie wymarzyliśmy dziewczynkę i tak będzie więc może te Twoje sny też się spełnią :) trzymam kciuki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry