reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

labo miło znow cie widziec na forum, cierpliwosci przy remoncie, zapewne bedzie piekna lazinka. zycze dalszej spokojnej i nudnej ciazy
mmm, montana ja nadal wierze w wasze kruszynki,badzcie dobrej mysli
agulla szczerze to mam mieszane uczucie co do kliniki i dr, ale podejrzewam ze w kazdej klinice leca na kase.
ja raczej jestem uwiazana z klinika bo mam podpisana umowe z programu 2+1

Ja jestem w domku po histero zabiegowym , wycieli polipa, a miesniaka nie umieli usunac. dalej czuje sie jeszcze dziwnie po znieczuleniu.

reklama
ufff myślałam że strace z wami kontakt na zawsze :-) nie mogłam się zalogować nawet po zmianie hasła , wysłałam e-mail do administratorów i hop już wszystko git :happy2:
Bzibziok : Co u ciebie ?
Jak wizyta ?

labo miło znow cie widziec na forum, cierpliwosci przy remoncie, zapewne bedzie piekna lazinka. zycze dalszej spokojnej i nudnej ciazy
mmm, montana ja nadal wierze w wasze kruszynki,badzcie dobrej mysli
agulla szczerze to mam mieszane uczucie co do kliniki i dr, ale podejrzewam ze w kazdej klinice leca na kase.
ja raczej jestem uwiazana z klinika bo mam podpisana umowe z programu 2+1

Ja jestem w domku po histero zabiegowym , wycieli polipa, a miesniaka nie umieli usunac. dalej czuje sie jeszcze dziwnie po znieczuleniu.

przez to plamienie ciężko i być dobrej myśli :(
dlaczego dziwnie się czujesz? co się dzieje? miałaś tak wcześniej?

mmm: ja wysłałam e-mail i od razu się zalogowałam , a tak to nie mogłam bo niby zły login i hasło takie duperele

mi się forum zawiesza, mam też problemy z prywatnymi wiadomościami a żeby się zalogować z komórki zakrawa na cud

reklama
Do góry