reklama
Madzia - jeszcze raz serdecznie gratuluję
Dorota - na razie myślę nad tym ale jak są takie długie terminy oczekiwań to moze warto się zapisać. Tylko ja nie wiem czy 3 nieudane iui i 2 crio są wystarczającą przesłanką do robienia tego badania na nfz.
Dorota - na razie myślę nad tym ale jak są takie długie terminy oczekiwań to moze warto się zapisać. Tylko ja nie wiem czy 3 nieudane iui i 2 crio są wystarczającą przesłanką do robienia tego badania na nfz.
kasik36
Fanka BB :)
Madzia śliczny przyrost betki, gratuluję mamusiu :-)
dorotav
Madzia - jeszcze raz serdecznie gratuluję
Zula_5, wydaje mi się, że jak najbardziej 3 IUI i 2 crio są wystarczającą podstawą do tego by to badanie zrobić. Zapisz się już teraz, terminy są długie, a przynajmniej badanie będziesz miała zrobione i to na NFZ a nie prywatnie za kasę

hej dziewczyny! na początku gratuluję wszystkim świeżo zaciążonym .ja jestem już po badaniach prenatalnych i ryzyko niskie mimo 39 lat . Niestety przyplątało mi się jakieś choróbsko i leżę w łóżku , na dodatek mam remont w łazience i od tygodnia nie mogę się umyć a od wczoraj muszę latać do teściów się załatwić a to jest spory kawałek no i w sobotę mam kolędę i nie wiem jak to wyjdzie .
reklama
kasik36
Labo75 dawno Cię u nas nie było, jak ten czas leci. Super, że badania wyszły ok. Życzę spokojnej i nudnej ciąży, no i szybkiego zakończenia remontu łazienki ;-)

Podziel się: