Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

napisała mi, żeby jej w takim razie nie dawać obiadów. Taaa tylko moje dziecie tak reaguję, zanim się przyzwyczai. Z kąpaniem też miałam urwanie głowy. Przestała przy nim płakać dopiero jak miała 8 mc. A wcześniej, każda kąpiel przyprawiała mnie o dreszcze...

.Ala jak miała testy to też nic jej nie wyszło...dziecko z typowym azs i alergią pokarmową,a w testach wszystko w porządku,ale sama alergolog powiedziała,że u tak małych dzieci testy nie są wiarygodne...co do męża to mój znalazł pracę na dostawczakach-tirach.jest już dziś na bazie w łodzi i czeka czy wyjedzie na trase Poznań-Frankfurt dziś czy jutro czy jak
.wiedziałam,że jak zda to prawko to czeka nas taka praca,ale perspektywa większych pieniędzy,szczególnie teraz jest ważna.dobrze,że to nie jest system 3/1 lub 4/1...tutaj wyjeżdza na 2,3 dni.najdłużej na 5.
.u nas Ala toleruje tylko makaron,naleśniki,wędline,ale nie każdą,chleb z masłem
,jogurty,serki,ale też nie wszystkie,placki ziemniaczane
,sałatkę warzywną,ale musi jeść ją sama widelcem
,corn flayksy z mlekiem,kisiel,jajka na twardo,ser żółty,ale w kawałku
nooo..generalnie jeśli chodzi o mięso to jest taka kicha,że aż szkoda...żadnego nie ruszy
...a no i zupy typu pieczarkowa,pomidorowa,rosół czyli tam gdzie makaron,a i frytki...reszta posiłków jest fajna jak mama i tata jedzą,żeby pomiętosić w łapach i z powrotem odłożyć na talerz
...
to najważniejsze.a kąpiel??? u nas problemy się zaczęły jak zaczęliśmy ją kąpać raz w tygodniu.odzwyczaiła się i przestało jej się to podobać,ale ostatnio tatuś tak ją zachęcił,że jest płacz jak ma wyjść z wanny i jak tylko wstanie rano,biegnie do łazienki,staje przy wannie i mówi" tata myju,myju,myju"
.stało się to tak uporczywe,że potrafi tak przez większość dnia,a jak się jej powie,że później lub jutro to ryk taki,że głowa boli...
.musisz próbować.wiem jakie to jest ciężkie...codziennie to przerabiam
:'(