reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
CZERWIEC

12: GizaS - wysoka beta
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
23: kasik36 - wizyta u immunologa

GizaS,
stare wyjadaczki czychają na kolejne podejście w ukryciu, odliczają miesiące, tygodnie, dni do szczęścia. Ja to chyba korzenie zaczynam puszczać :baffled: Trzymam kciuki mocno zaciśnięte. Niech beta będzie wysoka.

Witajcie dziewczynki :-)

GizaS, stare wyjadaczki czychają na kolejne podejście w ukryciu, odliczają miesiące, tygodnie, dni do szczęścia. Ja to chyba korzenie zaczynam puszczać :baffled:

Potwierdzam w 100% :tak: Ja już dawno tu zapuściłam korzenie, ktoś skutecznie czyha nad nami, żebyśmy się nie przeprowadziły na ciężarówki... :baffled: Oby dał sobie spokój :tak:

Pyscek, yplocka - przykro mi, że Wam się nie udało, trzymam kciuki za następne podejście.

genna - i Ty się doczekałaś, gratulacje.

A ja nie śpię od 4:30:sorry:Zrobiłam sikacza-jedna wredna kreska:zawstydzona/y: dziś 12 dpt dwu dniowych maluchów. Test czułości 25, a beta powinna byc już większa:zawstydzona/y:także złudzenia już mi są odebrane. Bo nawet cienia cienia na teście nie ma. Co prawda @ też nie ma ale czuję się jak na nią. Mam cieplo w szyjce macicy, jakoś dziwnie poprukuje i luteina się bardziej wydala niż wcześniej:zawstydzona/y:.O 8 jadę do laboratorium, może mały shoping na zabicie czasu a późnej pójdę na Jasną Górę, co prwda wszytsko już jest przesądzone ale cień nadziei sie tli że może jakiś test kijowaty:confused2:

reklama
GizaS, ogromne kciuki za betę &&&&&
Genna, już pisałam - piękny przyrost, gratuluję serdecznie i uwierz, że zostaniesz mamusią:)

a ja czekam na @ i znowu nie chce małpa przyjść. Chyba rzeczywiście wydłużył mi się cykl przez to wszystko:-(

Do góry