katinka - pierwsze słyszę, że za późno na 3D. Moja mówiła że właśnie następnym razem wyjdą super fotki na 3d, a mam przyjść po 32 tygodniu
garmelka - współczuję
marrika - no podobno mają być upały
czarna - ja wczoraj przygotowałam sobie taką potrawkę z udźca indyka z porem i kukurydzą, doprawia się to sosem sojowym. Jest pyszna z kaszą pęczak. Właśnie się grzeje
agniecha - kuruj się, bo faktycznie szkoda byłoby urlopu i spróbuj spać na półsiedząco, mi to pomagało przy katarze
cyntia - ja też marzę o leżeniu na brzuchu, ale jak tylko za bardzo się obrócę to mały daje znać kopniaczkami, że mu niewygodnie
domka - a co to jest cycek?
Madzia - to Ty miałaś spać na boku, żeby opuchlizna zeszła? podziałało?
gnagna- a co to za stwierdzenie "czy wypada", Twój brzuch Twoja sprawa;-) tylko może wstrzymałabym się od opalania i bardzo powoli do wody wchodziła, no i trzeba pamiętać, że siedzenie na słońcu obniża ciśnienie, więc jak ktoś niskociśnieniowiec to nie polecam
krotusia - super, że się ujawniłaś

a jak tak z innej beczki, jaką teraz macie pogodę? mieszkacie tam na stałe?
babina - może z czasem przejdzie i nie będziesz musiała leżeć do końca, kciukasy zaciśnięte &&. Polecam zapisać się do biblioteki, ja w pierwszej ciąży pochłaniałam kryminały. Teraz nieco mniej, ale też się wciągnęłam. Tylko Ty to może jakiś lżejszy kaliber literatury wybierz;-). Tak, ja też miałam rozjazdy po 2-3 tygodnie. Ale oprócz krótkich nóżek to inne wymiary (w tym duża główka) nie sprawdziły się.
kotulcia - mój brzuchol jeszcze nie wygląda jak ciążowy, smutno mi trochę, ale widocznie taka moja uroda:-(
Co do lumpków to w tych co ja mam w okolicy to chyba powariowali, bluzka z długim rękawem na Szymka 12 zł

Niestety zostaje mi tylko internet.